Visma Software B.V.
Stand: 01.D128
Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semipublieke sector. Naast Visma.net bevat het portfolio AccountView, Mamut One, Visma Severa en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Contact

H.J.E. Wenckebachweg 200
1096 AS
Amsterdam Nederland
020-3552999
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics: de slimste erp-cloudsoftware voor handelsbedrijven. 

Visma gelooft in de meerwaarde van een integrale benadering van uw kernprocessen en verregaande procesautomatisering. Met onze erp-cloudoplossing Visma.net Logistics maken wij het voor handelsbedrijven mogelijk om de volgende stap te zetten. Wij willen u daarmee helpen om uw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, uw eindresultaat te verbeteren en uw doelstellingen te behalen. 

Visma.net Logistics is de erp-cloudoplossing die u actueel inzicht biedt in uw verkopen, de voorraadstatus en de orders die gereed zijn voor levering. Visma.net Logistics helpt u daarnaast met het automatiseren van uw inkoop-, verkoop- en voorraadprocessen. Visma.net Logistics wordt ingezet in combinatie met onze vooruitstrevende cloudoplossing voor financieel management (Visma.net Financials). Visma biedt u met deze integrale benadering en verregaande procesautomatisering de slimste erp-cloudoplossing voor handelsbedrijven: Visma.net LogisticsVoor elk handelsbedrijf dat de volgende stap wil zetten!

Visma.net Financials

Visma.net Financials: de slimste erp-cloudsoftware.
Uw financiële processen verder gestroomlijnd, veilig in de cloud en kostenbesparend.

Visma gelooft in de meerwaarde van een integrale benadering van uw financiële processen en verregaande procesautomatisering. Met onze erp-cloudoplossing Visma.net Financials maken wij het voor u mogelijk om op financieel gebied de volgende stap te zetten en kosten te besparen. Wij willen u daarmee helpen om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. 

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners