Nieuws
01 februari 2019

BluJay benoemt Kirkwood (JDA Software) tot ceo

Het Britse BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, stelt Andrew Kirkwood aan als nieuwe topman. Kirkwood heeft vijfentwintig jaar ervaring in de supply chain- en SaaS-markt. Hij stapt over van JDA Software.

Kirkwood treedt in dienst bij BluJay na een carrière van veertien jaar bij RedPrairie en JDA Software (dat RedPrairie overnam). In beide bedrijven had hij leidinggevende functies in sales, marketing en productontwikkeling.

'Andrew heeft nauw samengewerkt met het executive team van BluJay voor een soepele en positieve overgang', laat het bedrijf weten in een reactie aan Computable. 'Zijn algemene doelstelling is om BluJay te begeleiden bij het worden van de leidende leverancier van SaaS in de toeleveringsketen. Het versnellen van groei en het genereren van meer waarde voor onze klanten zijn blijvende doelstellingen.'

Kirkwood's meest recente rol was senior vicepresident & general manager supply chain execution bij JDA. In deze functie gaf hij leiding aan de wereldwijde productmanagement- en product-ontwikkelteams voor supply chain execution solutions. Bij BluJay moet Kirkwood de zakelijke prestaties en klantentevredenheid op niveau houden, zo schrijft het bedrijf in een mededeling. 

'De focusgebieden zijn IP en innovatie, klanttevredenheid en het creëren van een goede werkplek', klinkt het. 'In het huidige macro-economische klimaat moeten bedrijven zich voortdurend aanpassen aan veranderingen. BluJay is toegewijd om toonaangevende, innovatieve oplossingen te leveren waar onze klanten op kunnen vertrouwen en ze de supply chain echt kunnen transformeren. Ons netwerk en onze data ondersteunen onze klanten verder door hen de tools en de zichtbaarheid te bieden om geïnformeerde beslissingen te nemen in een snel veranderende omgeving.'

Het klantprofiel van BluJay blijft hetzelfde - retailers, distributeurs, fabrikanten, expediteurs, logistieke dienstverleners, douane-expediteurs en andere bedrijven wereldwijd die goederen veilig, efficiënt en op tijd moeten vervoeren.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners