Beursinformatie

ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Afgelopen editie vond plaats op 7 & 8 november 2018 in Jaarbeurs Utrecht, lees hier het slotbericht.

Zien wij u volgend jaar? 5 t/m 7 november 2019, gelijktijdig met Logistica

Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies, naast de gebruikelijke beursvloer met exposanten. > Deelnemen?

LogistiekProfs

LogistiekProfs is het online platform voor de logistieke professional en onderdeel van ICT & Logistiek en Logistica. Dagelijks vindt u hier het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de branche. Maandelijks wordt LogistiekProfs bezocht door ruim 15.000 bezoekers en wekelijks wordt er een nieuwsbrief verstuurd naar 25.000 professionals. Bij deelname aan ICT & Logistiek krijgt u als exposant automatisch een bedrijfsprofiel op LogistiekProfs waarin zodat ook u vind- en zichtbaar bent op het platform niet alleen voor en tijdens de beurs, maar het hele jaar door!

Wilt u ook onder de aandacht komen in de nieuwsbrief, stuur dan even een mail naar info@logistiekprofs.nl en wij nemen contact met u op!

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners