Deelnemen aan ICT&Logistiek 2023? Wij geven je 6 redenen

Er zijn tientallen, dan wel honderden redenen te bedenken om deel te nemen aan ICT&Logistiek 2023. Kijk je met een overkoepelende blik, dan zijn er 6 redenen:

  1. Genereer kwalitatieve leads
  2. Vergroot je naamsbekendheid
  3. Netwerk met bestaande én nieuwe relaties
  4. Positioneer jezelf als thought leader
  5. Lanceer nieuwe producten
  6. Ontmoet je doelgroep face to face
    xx
Alles over deelnemen

“Mensen kopen geen spullen en diensten. Ze kopen relaties, verhalen en magie.” Seth Godin

1. Genereer kwalitatieve leads

Elke najaar is ICT&Logistiek dé ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. Tijdens twee beursdagen komt de gehele sector bij elkaar om nieuwe kennis, oplossingen, contacten en inspiratie te vinden. Het is daarmee dé plek voor het genereren van kwalitatieve leads.

2. Vergroot je naamsbekendheid

Door een grote naamsbekendheid zien jouw klanten je bedrijf als betrouwbaar en associëren ze je met hoge kwaliteit. Je hebt bovendien een goede onderhandelingspositie ten opzichte van je afnemers en leveranciers. Omdat meer dan 6000 (potentiële) klanten de beurs bezoeken, is ICT&Logistiek 2023 hét perfecte moment om te werken aan je naamsbekendheid.

3. Netwerken met bestaande én nieuwe relaties

Ondanks de populariteit van online marketing is een beurs nog steeds een belangrijke tool om direct en in persoonlijk contact te staan met bestaande en nieuwe relaties. Ontmoet elkaar fysiek, kijk elkaar in de ogen en geef live demonstraties. Voor wederzijds vertrouwen en snelle investeringsbeslissingen.

4. Positioneer jezelf als thought leader

Op ICT&Logistiek 2023 zijn volop mogelijkheden voor het geven van inhoudelijke theatersessies. Dit is hét moment om je als professional én als bedrijf neer te zetten als de kennisleider in de markt, ook wel thought leader genoemd.

5. Lanceer effectief nieuwe producten

Veel bezoekers gaan naar een beurs om nieuwe producten te bekijken, te vergelijken en de productinformatie te beluisteren. ICT&Logistiek 2023 is daarom een geweldige plek voor het lanceren van nieuwe producten en diensten.

6. Ontmoet je doelgroep face to face

We zijn aangekomen in een wereld die steeds meer digitaliseert met tientallen apps die ons ondersteunen in het onderhouden van contact. Juist door die digitale trend is face-to-face contact onmisbaar. Met persoonlijke contact met je doelgroep op ICT&Logistiek 2023 onderscheid jij je als bedrijf van de concurrentie.

Wij staan voor je klaar!

Wil je weten hoe ICT&Logistiek kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op ICT&Logistiek.

Neem contact op
Bel me terug