8 & 9 november 2023 | Jaarbeurs, Utrecht

ICT&Logistiek

Niemand kan voorspellen hoe de toekomst in transport en logistiek eruitziet. Het enige wat we kunnen doen, is onze operaties weerbaarder, wendbaarder en efficiënter maken. Kortom: Fit for the Future.

Kom naar ICT&Logistiek 2023 en laat je inspireren voor concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. 8 en 9 november 2023 bij Jaarbeurs, Utrecht.

Sfeerimpressie ICT&Logistiek 2022

De logistieke sector is volop in beweging. Dit was duidelijk zicht- en voelbaar tijdens de vakbeurs ICT&Logistiek in het najaar van 2022. De beurs stond in het teken van automatisering, robotisering, digitalisering en ketensamenwerking.

Sprekers van onder andere Ikea, Bol.com, Plus Retail, Fonq, Sligro en Topsector Logistiek trokken volle zalen en deelden hun inzichten, innovaties en uitdagingen. Bekijk de video voor een terugblik!

Bekijk de aftermovie van 2022

.

Thema’s ICT&Logistiek 2023

Het thema van ICT&Logistiek 2023 is Fit for the future.
Hierbij horen zes subthema’s. Lees hier meer.

Op de hoogte blijven van ICT&Logistiek?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 2 keer per maand het laatste nieuws over ICT&Logistiek!


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de ICT & Logistiek nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.