Jaarbeurs, Utrecht | 8 & 9 november 2023

ICT & Logistiek

In een wereld waarin niets meer zeker is, vormt data onze enige houvast. Hoe we de stap maken naar data-gedreven logistiek? Het antwoord ontdek je op ICT & Logistiek 2023.

Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen die je laten zien hoe je je logistieke operatie digitaliseert. En daardoor beter en slimmer maakt.

Zo ontdek je hoe je jouw logistieke operatie klaar maakt voor de dag van morgen en overmorgen. Zien we je in november?

Dit vinden onze exposanten:

test
test
test
test
test
test

Met maar liefst 9.466 bezoeken en een hoog beslissingsniveau van de bezoekers verliep de 2022 editie van ICT & Logistiek, gecombineerd met de beurs Logistica Next, bijzonder succesvol.

De beoordeling van onze exposanten zie je in het kader hiernaast.

Vertel meer

Ad­vies, vra­gen of meer in­for­ma­tie?

In aanloop naar de beurs in 2023 denken we graag met je mee om het maximale uit je beursdeelname te halen. De vakbeurs ICT & Logistiek vindt op 8 & 9 november 2023 plaats in Jaarbeurs, Utrecht. Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

test
test

 

De logistieke sector is volop in beweging. Iets was duidelijk zicht- en voelbaar was tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek, van 8-10 november in Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. Na drie jaar wachten stonden de beurzen dit keer in het teken van automatisering, robotisering, digitalisering en ketensamenwerking.

Sprekers van o.a. Ikea, Bol.com, Plus Retail, Fonq, Sligro en Topsector Logistiek trokken overvolle zalen en deelden hun inzichten, innovaties en uitdagingen.

Bekijk de aftermovie van 2022

Bekijk de aftermovie van 2022