Jaarbeurs, Utrecht | 8 & 9 november 2023

ICT & Logistiek

ICT & Logistiek 2022 is a wrap! ✅ Wij kijken terug op een fantastische editie dankzij alle exposanten, bezoekers, sprekers én collega’s die aanwezig waren. Jaarbeurs was drie dagen lang dé hotspot voor de logistieke sector met volop inspiratie, informatie en netwerkmogelijkheden om de volgende stappen in je bedrijf te kunnen zetten.

Zien we je op 8 & 9 november 2023 weer?

In een wereld waarin niets meer zeker is, vormt data onze enige houvast. Hoe kunnen we de stap maken naar een datagedreven logistiek?

Het antwoord ontdek je op ICT & Logistiek. Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen die je laten zien hoe je je logistieke operatie digitaliseert. En daardoor beter en slimmer maakt.

Wil je ontdekken hoe je jouw logistieke operatie klaar maakt voor de dag van morgen en overmorgen? Kom dan naar ICT & Logistiek op 8 en 9 november 2023 in de Jaarbeurs. Want morgen begint hier!

Sfeerimpressie dag 1

Aftermovie ICT & Logistiek en Logistica Next

Laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

Met de nieuwsbrief houden we je op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen. Meld je nu aan voor inspiratie en diepgang en mis niets.    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de ICT & Logistiek nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.