Activiteiten

ICT&Logistiek 2023 heeft een breed contentprogramma en een ruim aanbod aan slimme en concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten tijdens ICT&Logistiek 2023. Kom regelmatig terug voor een update met nieuwe activiteiten.

Volop debat over logistiek

Het programma van ICT&Logistiek 2023 is rijker gevuld dan ooit. Volledig nieuw zijn de debatten die de vereniging Logistiek management (vLm) op de eerste beursdag organiseert. Deze gaan over het belang van de logistieke sector voor Nederland, de uitdagingen op de logistieke arbeidsmarkt en de technologie als succesfactor in e-commerce.

In samenwerking met: 

Lees meer

De Logistieke Speeddate

Met de ‘De Logistieke Speeddate’ op 8 november brengt Jong Logistiek Nederland (JLN) op een slimme, leuke en gezellige manier bedrijven, studenten en young professionals bij elkaar. Het is dé kans om op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek te gaan met verschillende logistieke bedrijven.

In samenwerking met: 

Meld je hier aan

Cyber Security Paviljoen

Er is dit jaar ook extra aandacht voor het thema cybersecurity met een Cyber Security Paviljoen. Hier kom je erachter hoe je de cyber security binnen jouw transport of logistieke organisatie kan vergroten.

Lees meer

TLN-tours

TLN-tours
Ook dit jaar staan de TLN-tours van Transport & Logistiek Nederland (TLN) op het programma. De tours zijn onder andere gericht op kantoor en planning, voertuig, fleetmanagement en telematica en warehousemanagement. Ook zijn er specifieke tours voor studenten en adviseurs.

In samenwerking met: 

Lees alles over de tours

Mainstage: Logistics Arena

Het keynote programma op de mainstage is hét vlaggenschip van ICT&Logistiek. Inspirerende keynote sprekers praten je bij over cruciale onderwerpen die de toekomst van de logistiek vormgeven. Laat je inspireren door waardevolle inzichten en innovatieve strategieën.

Bekijk het programma

7 Thema theaters

Ben je op zoek naar nieuwe inzichten? Bezoek dan de 7 thema theaters die deel uitmaken van het uitgebreide kennisprogramma. Naast het BLMC Supply Chain Theater en het Slimstock theater vind je er de thema’s Datagedreven Logistiek, Logistieke Automatisering, Digitale Transformatie en Tech Trends. Maak een keuze uit de ongeveer 40 presentaties en verrijk je kennis op specifieke onderdelen met de aangeboden informatie door exposanten en experts.

Bekijk het programma

Challenge Zero-Emission

De energietransitie vraagt om grote veranderingen in steden en het transportnetwerk. De challenge ‘Empowering Zero-Emission’ doet daarom een beroep op studenten met frisse ideeën.

Laat je inspireren door de posterpresentaties en pitches in de ‘Challenge Arena’ (standnr 04.B124) en wees aanwezig bij de zenuwslopende ontknoping.

Bekijk het programma

Studentendag: 8 november

Op ICT&Logistiek 2023 vind je voldoende onderdelen speciaal voor jonge logistici uit het hele land. Zo maak je op ‘De Logistieke Speeddate’ op 8 november, georganiseerd door Jong Logistiek Nederland (JLN), op een slimme, leuke en gezellige manier kennismaken met bedrijven.

Daarnaast ontdek je bij de challenge ‘Empowering Zero-Emission Logistics’ al het aanstormend talent uit logistieke opleidingen (mbo, hbo en wo).

Of neem deel aan de studenten TLN-tour en krijg in korte tijd een indruk van de ontwikkelingen op ICT en logistiek.

Ontdek alles voor studenten

Start-Up Paviljoen

Dit jaar is er een speciaal Start-Up Paviljoen, waar 8 startende bedrijven hun innovaties aan de branche presenteren. 

Ontdek alle start-ups

Logistiek Digitaal

Logistiek Digitaal biedt ondersteuning bij het stap voor stap digitaliseren van MKB-bedrijven met maximaal 250 medewerkers. Het doel is om bedrijven ‘digital ready’ te krijgen en daarmee klaar te stomen voor de toekomst: 100% digitaal samenwerken. Op ICT&Logistiek 2023 assisteren netwerkconsultants MKB-ers met digitaliseringsvraagstukken.

Bekijk het programma