Artikel 13 juli 2021

Broad Horizon zet zinnen op GAC Business Solutions

De Amsterdamse ict-groep Broad Horizon kondigt de overname aan van GAC Business Solutions. Dit is een Microsoft-dienstverlener uit Oirschot. Met de overname versterkt Broad Horizon zijn Microsoft-praktijk met Microsoft Dynamics365-oplossingen voor productiebedrijven, groothandels en zakelijke dienstverleners.

Bij GAC Business Solutions werken ruim 140 man. Die zijn gespecialiseerd in Microsoft-bedrijfssoftwareoplossingen, zoals Business Central en Power Platform. Het bedrijf is Gold-partner van Microsoft. Klanten zijn onder andere Fonq, United en SIDN.

Broad Horizon heeft de afgelopen jaren diverse Microsoft-dienstverleners overgenomen: Abecon, Breinwave, GreatCircle en House of Engagement. Die zijn gezamenlijk verder gegaan als Broad Horizon. Ook wordt er in Denemarken een Microsoft-marktpositie opgebouwd met de acquisities van Delegate en Projectum.

Inclusief GAC Business Solutions bedient Broad Horizon bijna zevenhonderd klanten in de Benelux-markt. De merknaam van GAC blijft vooralsnog ongewijzigd. Het huidige managementteam blijft onder leiding van Erik van Driel staan.

Lees het volledige artikel op computable.nl