Artikel 25 februari 2022

ICT Group kiest voor low-code-platform USoft

ICT Netherlands, onderdeel van ICT Group, breidt zijn portfolio uit met het low-code-platform van Usoft. Naast dat de ontwikkelomgeving wordt gebruikt om specifieke oplossingen voor klanten te bouwen, zetten beide partijen ook de USoft Academy op. Daarin worden consultants van ICT Netherlands opgeleid tot ontwikkelaarts en analisten.

De samenwerking start met de business unit Logistics. Daarna bekijkt ICT Netherlands in welke andere markten naast de logistiek geschikt zijn om lowcode-toepassingen te bouwen met het USoft-platform. De kracht van dit platform is de rules engine met bedrijfsregels. Daarmee kunnen in relatief korte tijd bedrijfskritische systemen worden gebouwd die exact aansluiten op de context van een organisatie én makkelijk aan te passen zijn. Dat is voor ICT de reden om voor USoft te kiezen. Het bedrijf heeft vaak te maken met complexe klant-specifieke vraagstukken. Het inzetten van traditionele oplossingen hiervoor kost veel tijd, aldus ICT.

Voor USoft vormt de samenwerking met ICT een belangrijke stap in de groeiambitie om tot een partner-ecosysteem te komen met een selecte groep van system integrators en isv’s (independent software vendors).

Lees het volledige artikel op computable.nl