Artikel 28 juli 2022

Tie Kinetix verbetert documentstromen Fujifilm

Tie Kinetix gaat Fujifilm Europe helpen met de digitalisering van de documentstromen in de toeleveringsketen. Hiertoe is een managed service-overeenkomst afgesloten. Door de inzet van het Flow-platform zal de supply chain-oplossing van de Nederlandse vestiging van de Japanse fabrikant van camera's, optische systemen en gegevensdragers volledig naar de cloud verhuizen.

Fujifilm kan de uitwisseling van documenten met handelspartners hierdoor verbeteren. Te denken valt aan inkooporders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen. De fabrikant wil minder afhankelijk worden van (foto)grafische producten. Uitgebreid wordt naar producten voor de gezondheidszorg en hoogwaardige functionele materialen. Binnen Fujifilm Europe worden de processen van logistiek, it, financiën en inkoop centraal aangestuurd en gecoördineerd. Als internationaal bedrijf is nauw beheer van de toeleveringsketen belangrijk voor Fujifilm.

Tie Kinetix heeft zich gespecialiseerd in de automatisering van documentstromen in de toeleveringsketen. De vraag naar digitalisering van documentuitwisseling groeit. Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud. Ze dragen het beheer van hun oplossing over aan gespecialiseerde dienstverleners. Het Flow-platform is ontwikkeld om dit te ondersteunen. Alle leveranciers van klein tot groot krijgen de mogelijkheid om documenten elektronisch uit te wisselen.

Lees het volledige artikel op computable.nl