Beursinformatie

ICT & Logistiek


ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

28 t/m 30 november 2017 in Jaarbeurs, Utrecht  


Van 28 t/m 30 november 2017 zijn de deuren van ICT & Logistiek wederom voor u geopend! Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse keynote sessies, naast de gebruikelijke beursvloer met exposanten.

Gelijktijdig met Logistica


In 2017 vindt ICT & Logistiek gelijktijdig plaats met Logistica, de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux.

LogistiekProfs

LogistiekProfs is het online platform voor de logistieke professional en onderdeel van ICT & Logistiek en Logistica. Dagelijks vindt u hier het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen in de branche. Maandelijks wordt LogistiekProfs bezocht door ruim 15.000 bezoekers en wekelijks wordt er een nieuwsbrief verstuurd naar 24.000 professionals. Bij deelname aan ICT & Logistiek of Logistica krijgt u als exposant automatisch een bedrijfsprofiel op LogistiekProfs waarin zodat ook u vind- en zichtbaar bent op het platform niet alleen voor en tijdens de beurs, maar ook daarna!

Wilt u ook onder de aandacht komen in de nieuwsbrief, stuur dan even een mail naar info@logistiekprofs.nl en wij nemen contact met u op!

Hoofdmediapartner
Logistieknl.jpg
Powered By
logistiekprofs.jpg Evofenedex.jpg
Mediapartners