Beursinformatie

Op 4 en 5 november 2020 opent vakbeurs ICT & Logistiek haar deuren. Het belooft een extra bijzondere editie te worden, want de vakbeurs krijgt een hybride twist; aanvullend op de fysieke ontmoetingen worden er digitale ontmoetingen gefaciliteerd. 

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Thema 2020
Het thema van dit jaar is Resilient Logistics: flexibility and connectivity. Globalisering, digitalisering en de opkomst van e-commerce hebben de sector de afgelopen jaren in een rap tempo vooruitgeholpen. De coronacrisis maakte echter duidelijk dat die geglobaliseerde en geavanceerde just-in-time supply chains ook een keerzijde hebben. Wereldwijd stonden logistieke ketens onder druk toen de productie in China stil kwam te liggen. Bij veel bedrijven groeit het besef dat robuustheid nodig is om toekomstige verstoringen het hoofd te kunnen bieden. Daarnaast wordt er flexibiliteit gevraagd, zodat bedrijven snel kunnen reageren op veranderingen in vraag en aanbod. Connectiviteit speelt in dit alles een grote rol. Lees hier verder over het thema en de bijbehorende subthema's van de beurs.

Onderzoek naar bezoekersintentie
Niet alleen vanuit de overheid is er toestemming om vakbeurzen doorgang te laten vinden, ook in gesprekken met exposanten en een enquête onder potentiële bezoekers is zeer positief gereageerd op de aanstaande editie van ICT & Logistiek. Van de voorgaande bezoekers heeft de afgelopen week 69 procent aangegeven zeer waarschijnlijk naar ICT & Logistiek 2020 te komen. Er is voldoende vertrouwen in een veilig beursbezoek volgens de RIVM-richtlijnen.

Net als eerdere jaren is Jaarbeurs in Utrecht de thuislocatie van de beurs waar alle benodigde maatregelen zijn getroffen om op een plezierige en veilige manier de vakbeurs te bezoeken. Op de Jaarbeurs-website wordt hierover actuele informatie gedeeld. Aanvullend op de fysieke beursvloer worden er digitale interactiemogelijkheden gecreëerd, zoals live streaming en playback van presentaties, een meetingplanner en een event app met een persoonlijk programma.

Het belooft een bijzondere editie te worden! Gratis inschrijven voor een fysiek of digitaal bezoek aan de beurs kan vanaf september 2020. 

Voor wie is ICT & Logistiek interessant?

Logistiek en IT professionals werkzaam in de supply chain en op zoek naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken.

Bezoekers zijn onder andere directie, CEO en algemeen management, (IT) consultants, adviseurs, logistiek managers, supply chain managers, IT managers, medewerkers logistiek, projectmanagers en IT projectmanagers werkzaam in de sectoren transport/opslag/distributie, zakelijke dienstverlening, industrie, handel/groothandel, detailhandel, retail en overheid.

Bekijk hier de 6 redenen waarom u ICT & Logistiek niet mag missen!

Wanneer?

Datum
4 en 5 november 2020

Locatie 
Jaarbeurs, Utrecht

Openingstijden
4 november: 9.00 tot 17.30 uur
5 november: 9.00 tot 17.30 uur

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners