Thema 2019: Smart Warehousing

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Gelijktijdig met ICT & Logistiek vindt Logistica plaats, ook met als overkoepelend thema smart warehousing. Zo slaan we een brug tussen ICT en material handling en helpen we iedereen die werkt in de logistiek en supply chain met het managen van groei en verandering. Op 5, 6 en 7 november 2019 brengen we vele duizenden vakgenoten samen, zodat ideeën, inzichten en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst. 


Subthema's
Naast het overkoepelende thema zijn er ook subthema's: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management. Deze thema's geven aan welke onderwerpen passen bij onze exposanten en aan bod komen in het inhoudelijke programma. Klik hieronder op de thema's voor meer informatie.

big-data.png warehouseicoon.png sales-en-planning_tekengebied-1-kopie.png Transport.png supply-chain.png

Big Data
&
Analytics

Warehouse
Automation

Sales
& Operations
planning

Transport
& Distributie

Supply Chain
Management

Subthema's

Big Data & Analytics
Sales & Operations Planning
Transport & Distributie
Warehouse Automation
Supply Chain Management
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners