Waarom bezoeken?

6 redenen om ICT & Logistiek 2019 te bezoeken

1. U bent in één keer op de hoogte van  alle (ICT-)oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren

2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie.

3. U krijgt volop know how op het gebied van Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management. Met meer dan 160 sessies met voorbeeldprojecten, praktijkcases, trends en ontwikkelingen van onze partners vol inspiratie en informatie.
Bekijk hier het hele programmaoverzicht.

4. Ruim 150 exposanten die een compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen, -oplossingen en -diensten.
Wie staan er op onze beursvloer? U vindt hier een overzicht met al onze exposanten.

5. Gelijktijdig met Logistica, met uw badge heeft u toegang tot beide beurzen. Een bezoek aan ICT & Logistiek en Logistica helpt groei en verandering managen door middel van innovatie toepassingen die worden getoond op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain.
In onze kennistheaters is volop inspiratie van onze partners .  In hal 1, 3 en 4 vind je de scala's . In deze demonstratieruimtes tonen meerdere exposanten gezamelijk een werkende oplossing. Het scala in hal 1 gaat over smart warehousing en vormt de brug tussen ICT & Logistiek en Logistica.

6. Een platform voor kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden met vakgenoten en experts uit de markt.
Bereid je voor en download diverse whitepapers van onze partners.

U en uw collega's gaan naar huis met volop inspiratie en kennis om gezamelijk een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van de logistieke organisatie. We zien u graag op 5 t/m 7 november 2019 in Jaarbeurs, Utrecht!
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners