Beursconcept & bezoekersprofiel

Beursconcept ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten. Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar deze beurs toe voor inspiratie en oriëntatie ten aanzien van hun investeringsplannen.

Een ijzersterk, op thema ingestoken, inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours en een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod voor bezoekers. Samen met partners, exposanten en prominente sprekers wordt een afwisselend en actueel programma opgesteld vol met cases, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.

Bezoekersprofiel ICT & Logistiek

ICT & Logistiek brengt je in contact met beslissers uit de logistieke sector. Door deelname krijg je de mogelijkheid om kennis te delen, huidige en nieuwe relaties te ontmoeten én zaken te doen. In 2019 bezochten 5.079 bezoekers de beurs en zelfs 37.278 unieke bezoekers de website voorafgaand aan het evenement. Door jouw organisatie zo vroeg mogelijk te verbinden aan ICT & Logistiek maak je optimaal gebruik van het volledige bereik.


FACTS ICT & LOGISTIEK 2019

  • 37.278 unieke bezoekers op websites gedurende campagneperiode
  • 5.079 bezoekers in 2019 (exclusief overloop vanuit Logistica 2019)
  • 57% van de bezoekers is eind- of medebeslisser
  • 62% van de bezoekers heeft deelgenomen aan het seminarprogramma

Interesse in deelname?

In slechts drie eenvoudige stappen bouw je een deelname op die aansluit op jouw marketingdoelstellingen.

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners