Het concept

ICT & Logistiek is hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten. Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar deze beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen.

Kennisoverdacht staat centraal
Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod voor bezoekers. Samen met partners, exposanten en prominente sprekers wordt een afwisselend en actueel programma opgesteld vol met cases, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.

Waarom deelnemen?

ICT & Logistiek brengt u in contact met beslissers uit de logistieke sector. Deelnemen aan ICT & Logistiek biedt u de mogelijkheid uw kennis te delen, uw huidige en nieuwe relaties te ontmoeten én goede zaken te doen. Uw marketingcampagne wordt versterkt door deelname aan ICT & Logistiek hierin op te nemen.

Wie neemt er deel aan ICT & Logistiek?
Verstrekkers van de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche, waaronder:
- Leveranciers
- Fabrikanten en ontwikkelaars
- Distributeurs
- Resellers
- Integrators
- Consultants
Met  onderwerpen als WMS, TMS, FMS, business intelligence & analytics, automatische identificatie systemen, supply chain management, orderverzamel- en distributiesystemen en e-fulfilment services.

Wie ontmoet u op ICT & Logistiek?
Logistiek en IT professionals werkzaam in de supply chain en op zoek naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken.

Bezoekers zijn onder andere directie, CEO en algemeen management, (IT) consultants, adviseurs, logistiek managers, supply chain managers, IT managers, medewerkers logistiek, projectmanagers en IT projectmanagers werkzaam in de sectoren transport/opslag/distributie, zakelijke dienstverlening, industrie, handel/groothandel, detailhandel, retail en overheid.

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners