Deelnemen als exposant?

De vakbeurs ICT & Logistiek gaat door dit jaar! 

Weten welke maatregelen Jaarbeurs treft rondom het coronavirus? Bekijk ze hier.

We hebben onderzoek gedaan naar de bezoekintentie van ICT & Logistiek 2020 en naar het draagvlak van onze exposanten met betrekking tot conceptuele vernieuwing van de vakbeurs. Uit het onderzoek naar bezoek blijkt onder meer dat 89% van de potentiële bezoekers de intentie heeft om ICT & Logistiek 2020 te bezoeken. Ook vanuit onze exposanten klinken er positieve geluiden; 95% geeft aan vertrouwen te hebben in een veilige organisatie van het evenement en 85% staat positief tegenover digitale interactiemogelijkheden die ICT & Logistiek gaat bieden. Bekijk voor alle resultaten van de onderzoeken de infographics:

> Infographic bezoekintentie ICT & Logistiek 2020
> Infographic draagvlak exposanten conceptuele vernieuwing ICT & Logistiek 2020

Wil je deelnemen maar zit je nog met een aantal vragen? Bekijk de meest voorkomende vragen vanuit exposanten of neem direct contact op met een van onze accountmanagers.

Jouw organisatie op hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten? ICT & Logistiek is hét moment om je marketingdoelstellingen een boost te geven. Op 4 & 5 november 2020 brengen we vele duizenden vakgenoten samen. Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar de beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen.

Pak de kans om drie dagen lang met je totale doelgroep oog in oog te staan en laat een onuitwisbare indruk achter. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Concept & bezoekersprofiel
ICT & Logistiek: wat kun je verwachten & wie kun je ontmoeten?
.
Deelnamemogelijkheden
In 3 eenvoudige stappen naar een succesvolle beursdeelname!
.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners