Beursconcept & bezoekersprofiel

Beursconcept ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten. Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar deze beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen.

Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod voor bezoekers. Samen met partners, exposanten en prominente sprekers wordt een afwisselend en actueel programma opgesteld vol met cases, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.

Bezoekersprofiel ICT & Logistiek

ICT & Logistiek brengt je in contact met beslissers uit de logistieke sector. Deelnemen aan ICT & Logistiek bied je de mogelijkheid jouw kennis te delen, jouw huidige en nieuwe relaties te ontmoeten én goede zaken te doen. In 2018 werden de beurzen bezocht door 5.552 bezoekers en bezochten zelf 40.054 unieke bezoekers de websites voorafgaand aan het evenement. Voldoende reden om jouw organisatie zo vroeg mogelijk te verbinden aan ICT & Logistiek om optimaal gebruik te maken van het volledige bereik.


FACTS ICT & LOGISTIEK 2018

  • 40.054 unieke bezoekers op websites gedurende campagneperiode
  • 5.552 bezoekers in 2018
  • 466 VIP-bezoekers
  • 110 seminars
  • 10 tours

Interesse in deelname?

In slechts drie eenvoudige stappen bouw je een deelname op die aansluit op jouw marketingdoelstellingen.

Thema 2019

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners