In 3 stappen naar een succesvolle deelname

Geef je marketingdoelstellingen een boost in 3 stappen
Naamsbekendheid, relatiemarketing, lead generatie of productintroductie? Logistica deelname op maat biedt de juiste bouwstenen.


Stap 1: Claim jouw ideale locatie

Login of registreer voor het Exhibitor Portal van Jaarbeurs om te zien welke locaties nog beschikbaar zijn. Heb je interesse in een specifieke locatie? Geef dan via het Exhibitor Portal jouw voorkeur bij ons aan. Onze accountmanagers zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om jouw voorkeur te bespreken en - indien gewenst - een optie te plaatsen.

Stap 2: Kies een standbouwpakket

Jouw stand is het eerste contactmoment op met je doelgroep. Professionaliteit en herkenbaarheid zijn daarbij belangrijk. Voor een gedeelte van de beursvloer is afname van een standbouwpakket verplicht. Voor het overige deel kun je ook kiezen om jouw standbouw zelf te regelen. Bekijk hier de verschillende beschikbare pakketten.

Stap 3: Haal het maximale uit jouw beursdeelname

Zet jouw beursdeelname extra kracht bij door de inzet van één of meerdere promotiemiddelen voor, tijdens of na de beurs. Door het inzetten van een totaalcampagne verhoog je het bereik naar jouw doelgroep. Met een promotiepakket ben je verzekerd van verschillende exposuremogelijkheden voor, tijdens óf na de beurs.

Interesse in deelname?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners