Voorwaarden bezoekers

Na een bezoek aan ICT & Logistiek ben je in staat om een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van je logistieke organisatie.

Kom je naar ICT & Logistiek? Houd dan rekening met de voorwaarden die gehanteerd worden.

Algemene voorwaarden

1. Je gegevens

Registreer je met je zakelijke e-mailadres, zodat alle correspondentie via je zakelijke mailbox kan verlopen.

Let op: e-mailadressen van bijv. Gmail en Hotmail worden niet geaccepteerd.

Je gegevens kunnen aan partners die bij het event betrokken zijn ter beschikking worden gesteld, bijvoorbeeld bij het scannen van je badge of bij het downloaden van (commerciële) informatie, zoals nieuws of productinformatie. Je kunt het privacy statement op onze website bekijken.

2. Doelgroep, prijs en betalingsvoorwaarden

Een bezoek aan dit event kost €195,- per persoon (excl. BTW). Onder bepaalde voorwaarden kunnen logistieke- en IT-professionals kosteloos deelnemen.

Aan kosteloze deelname stellen wij de onderstaande voorwaarden:

  1. Je bent werkzaam in een van de volgende sectoren: Transport en opslag, (Zakelijke) dienstverlening, Detailhandel/ Retail, Groothandel/ Tussenhandel, Industrie, etc.
  2. Je werkfunctie betreft: Directie/ Management, Logistiek/ Supply Chain Manager, Projectleider/ Project manager, IT Manager, etc.
  3. Je vult het registratieformulier volledig in.

Tijdens het event wordt kosteloos een lunch geserveerd.

Als je met de auto komt, zijn de parkeerkosten voor eigen rekening.

Wanneer je niet voldoet aan de voorwaarden om het event kosteloos te bezoeken en je uitsluitend kunt deelnemen aan het event tegen een betaling van €195,- per persoon (excl. BTW), dien je dit deelnamebedrag direct te betalen tijdens je registratie. Dit bedrag is inclusief lunch.

3. Registratievoorwaarden

Kosteloos deelnemen is uitsluitend mogelijk als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet én er nog plekken beschikbaar zijn.

Je kunt je ook nog tijdens het event registreren voor een bezoek, mits er nog plekken beschikbaar zijn.

 

  1. Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je bent geregistreerd voor het event maken wij als organisator directe kosten om je deelname te verwezenlijken. Wij hanteren daarom de onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Bij kosteloze deelname:
Tot 7 dagen voor aanvang van het event is annuleren geheel kosteloos.

Annuleer je binnen 7 dagen voor aanvang van het event of ben je op de dag van het event niet aanwezig, dan brengen wij €95,- per persoon (excl. BTW) in rekening als tegemoetkoming in de door ons gemaakte kosten.

Let op: een persoonlijk ticket is niet overdraagbaar.

Bij betaalde deelname:
Je hebt recht op een refund als je minimaal 7 dagen voorafgaand aan het event annuleert. Als je dus vóór 4 november annuleert, dan ontvang je jouw betaalde kosten van €195,- per persoon (excl. BTW) terug.Annuleer je binnen 7 dagen voor aanvang van het event of ben je op de dag van het event niet aanwezig, dan heb je geen recht op een refund en ontvang je dus niet je betaalde €195,- per persoon (excl. BTW) terug.

Let op: een persoonlijk ticket is niet overdraagbaar.

Overig
Annulering van je deelname kan via de registratie of per e-mail via info@jaarbeurs.nl.

Heb je een vraag over het annuleren van je deelname? Neem dan contact op met onze afdeling Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 5911.

 

5. Bevestiging en toegangsbewijs

Nadat je bent geregistreerd, laten we je binnen twee werkdagen weten of je kosteloos het event kunt bezoeken op 11 november 2020. Als dat het geval is, ontvang je één dag voorafgaand aan het event een e-mail met een aantal gezondheidsvragen. Dit in verband met de richtlijnen rondom het coronavirus. Zodra je voldoet aan de gezondheidscriteria, ontvang je van ons die dag je toegangsbewijs voor het event.

Indien je aanvraag wordt afgewezen, omdat je niet aan de voorwaarden voldoet, dan ontvang je hierover van ons een bericht. Je kunt je dan als betalende deelnemer aanmelden of afzien van fysieke deelname. Het is te allen tijde mogelijk om je te registeren voor een online deelname.

Wanneer je niet voldoet aan de criteria naar aanleiding van de gezondheidsvragen die je van ons ontvangt, is een fysieke deelname ook niet mogelijk. Het is te allen tijde mogelijk om je te registeren voor een online deelname.