Interesse in deelname?

ICT & Logistiek is hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten. Naast het uitgebreide expositieprogramma is er ook een inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours.

Lees meer

Ingeschreven? Wat nu?

U heeft uw stand geboekt, wat nu? Ga naar 'Voorbereiding' en u vindt alle informatie die u nodig heeft.

Voorbereiding

Plattegrond 2017

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo delen één beursvloer die ruimte biedt aan circa 150 exposanten. In de groeiende informatiebehoefte van uw doelgroep wordt verder voorzien door de aanwezigheid van 8 thematheaters en 2 Technology Arena’s waar inhoudelijke presentaties gegeven kunnen worden. De deelnamemogelijkheden zijn divers. Op basis van uw doelstellingen en budget geven wij u graag een advies op maat. Bekijk hier alvast de plattegrond voor aankomende editie.
Bekijk de plattegrond

MyExpo

Kom in contact met de juiste doelgroep en genereer leads voor, tijdens en na de beurs. Met MyExpo kunt u door middel van content marketing, efficiënt online exposure en leads genereren. Elke voorgeregistreerde bezoeker krijgt een persoonlijke beurs pagina, MyExpo, waarmee zij een bezoek aan de beurs kunnen voorbereiden.Lees meer

Contact


Customer service Sales
Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze Customer Service afdeling via: Voor vragen over deelname:
   
 +31 30 295 29 99 Brenda van de Kempe
 service@jaarbeurs.nl  +31 30 295 2999
   brenda.van.de.kempe@jaarbeurs.nl
   

Hoofd mediapartner