Visma Software b.v.
Stand: 03.B066
2 Seminars
Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semipublieke sector. Naast Visma.net bevat het portfolio AccountView, Mamut One, Visma Severa en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Online- en backofficeapplicaties kunnen daarbij naargelang behoefte worden gecombineerd; beide communiceren via webservices met andere internettoepassingen.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.
Sales & Operation Planning

Contact

H.J.E. Wenckebachweg 200
1096 AS
Amsterdam Nederland
+31 20 3552910
TwitterLinkedIn

Seminars

Automatisering en trends in de groothandel: voorbeelden uit de praktijk (door Visma-partner eServiceware)

Rob Mutsaers - Senior Accountmanager (eServiceware)
Visma Software
Sales & Operation Planning
28-11-2017 | 11:00 -11:30Theater 4: ICT & Logistiek Business Cases

Automatisering en trends in de groothandel: voorbeelden uit de praktijk (door Visma-partner eServiceware)

Rob Mutsaers - Senior Accountmanager (eServiceware)
Visma Software
Sales & Operation Planning
29-11-2017 | 11:00 -11:30Theater 4: ICT & Logistiek Business Cases

Whitepapers

Producten en diensten

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics: de slimste erp-cloudsoftware voor handelsbedrijven. 

Visma gelooft in de meerwaarde van een integrale benadering van uw kernprocessen en verregaande procesautomatisering. Met onze erp-cloudoplossing Visma.net Logistics maken wij het voor handelsbedrijven mogelijk om de volgende stap te zetten. Wij willen u daarmee helpen om uw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, uw eindresultaat te verbeteren en uw doelstellingen te behalen. 

Visma.net Logistics is de erp-cloudoplossing die u actueel inzicht biedt in uw verkopen, de voorraadstatus en de orders die gereed zijn voor levering. Visma.net Logistics helpt u daarnaast met het automatiseren van uw inkoop-, verkoop- en voorraadprocessen. Visma.net Logistics wordt ingezet in combinatie met onze vooruitstrevende cloudoplossing voor financieel management (Visma.net Financials). Visma biedt u met deze integrale benadering en verregaande procesautomatisering de slimste erp-cloudoplossing voor handelsbedrijven: Visma.net LogisticsVoor elk handelsbedrijf dat de volgende stap wil zetten!

Links

Hoofdmediapartner
Logistieknl.jpg
Powered By
logistiekprofs.jpg Evofenedex.jpg
Mediapartners