Visma Software B.V.
Stand: 01.D128
2 Seminars
Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 9.500 medewerkers, 1.000.000 klantcontracten en een netto-omzet van 1.199 miljoen euro in 2018 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven.Ons softwareaanbod op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Raet, Roxit, ProActive, Davilex, Idella en Pinkweb onderdeel van de Visma-groep. Visma werd in januari 2019 de titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams.Over VismaVisma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. Al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector met onze software. Ons portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net ERP, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden, Mamut One en Davilex.Onze klantenBekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: EYE Filmmuseum, World Press Photo, Wehkamp, Koningszuivel, Vencomatic Group, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Zorggroep Pantein en ABAB Accountants.
Big Data & Analytics

Contact

H.J.E. Wenckebachweg 200
1096 AS
Amsterdam Nederland
+31 20 3552999
TwitterLinkedIn

Seminars

Je team succesvol met data

Robbert de Groot - Head of Development
Team Jumbo Visma
05-11-2019 | 10:15 -10:45Theater 4 - Big Data & Analytics

Je team succesvol met data

Robbert de Groot - Head of Development
Team Jumbo Visma
07-11-2019 | 11:00 -11:30Theater 4 - Big Data & Analytics

Whitepapers

Producten en diensten

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics: de slimste erp-cloudsoftware voor handelsbedrijven. Visma gelooft in de meerwaarde van een integrale benadering van uw kernprocessen en verregaande procesautomatisering. Met onze erp-cloudoplossing Visma.net Logistics maken wij het voor handelsbedrijven mogelijk om de volgende stap te zetten. Wij willen u daarmee helpen om uw bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, uw eindresultaat te verbeteren en uw doelstellingen te behalen. Visma.net Logistics is de erp-cloudoplossing die u actueel inzicht biedt in uw verkopen, de voorraadstatus en de orders die gereed zijn voor levering. Visma.net Logistics helpt u daarnaast met het automatiseren van uw inkoop-, verkoop- en voorraadprocessen. Visma.net Logistics wordt ingezet in combinatie met onze vooruitstrevende cloudoplossing voor financieel management (Visma.net Financials). Visma biedt u met deze integrale benadering en verregaande procesautomatisering de slimste erp-cloudoplossing voor handelsbedrijven: Visma.net LogisticsVoor elk handelsbedrijf dat de volgende stap wil zetten!

Visma.net Financials

Visma.net Financials: de slimste erp-cloudsoftware.Uw financiële processen verder gestroomlijnd, veilig in de cloud en kostenbesparend.Visma gelooft in de meerwaarde van een integrale benadering van uw financiële processen en verregaande procesautomatisering. Met onze erp-cloudoplossing Visma.net Financials maken wij het voor u mogelijk om op financieel gebied de volgende stap te zetten en kosten te besparen. Wij willen u daarmee helpen om de doelstellingen van uw organisatie te behalen.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners