A-Safe B.V.
Stand: 01.B068
Beschermt Mens, Materiaal en Materieel

A-Safe kunststof aanrijdbeveiligingen combineren flexibiliteit met ongeëvenaarde sterkte waarmee mens, materiaal en materieel worden beschermd. A-Safe is uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiliging systeem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. 

Onze aanrijdbeveiligingen bieden optimale bescherming en blijvende kostenbesparingen. Door producten te testen op de eigen testinstallatie kan A-Safe hoge kwaliteit garanderen.

Contact

Honderdland 150 C
2676 LT
Maasdijk Nederland
+31 174 613120
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

iFlex Pedestrian Barrier

De iFlex Pedestrian Barrier wordt toegepast om voetgangers fysiek te scheiden van verkeer en machines.

iFlex Column Protector

De kolombeschermers zijn gemaakt van semi-flexibel en slagvast materiaal met een groot absorberend vermogen. Door middel van hoeksegmenten met afgeronde hoeken wordt de kolom beschermd tegen aanrijdingen. Het volledig aanpasbaar, modulair systeem zorgt voor een perfecte pasvorm voor alle vierkante en rechthoekige universele kolommen en verticale structuren.

iFlex ForkGuard

De ForkGuard wordt op de vloer gemonteerd en kan dienen als palletaanslag en ter bescherming van doorstekende lepels van de heftruck

iFlex Rack End Barrier

De A-Safe iFlex Rack End Barrier is een flexibele aanrijdbeveiliging die de kopse kanten van de stelling optimaal beschermt. De palen zijn voorzien van roterende kragen om kracht af te wenden en beschadiging te voorkomen.

iFlex Bollard

De iFlex Bollard is een flexibele beschermpaal en is uitermate geschikt als aanrijdbeveiliging/bescherming van doorgangen en machines/apparatuur.

iFlex RackGuard

De iFlex RackGuard is een flexibele stellingbeschermer. De iFlex RackGuard heeft een wetenschappelijk ontwerp en biedt de best mogelijke bescherming als aanrijdbeveiliging voor stellingen. Bij een aanrijding wordt de stootkracht geabsorbeerd en verdeeld rond de stellingpoot in plaats van erdoorheen. De iFlex RackGuard neemt vervolgens weer de originele vorm aan en de schade blijft beperkt. Doordat de RackGuard om de stellingpoot geklemd wordt in plaats van op de vloer vast gebout wordt ook schade aan vloeren voorkomen.

iFlex Traffic Barrier Plus

De A-Safe iFlex Traffic Barrier Plus wordt toegepast om voetgangers fysiek te scheiden van verkeer en machines om zo aanrijdingen en ongevallen te voorkomen Deze aanrijdbeveiliging combineert een vangrail voor heftrucks met een dubbele geleide rail voor voetgangers.

iFlex Traffic Barrier

De iFlex Traffic Barrier Low Level is geschikt als aanrijdbeveiliging/bescherming voor wanden, machines en obstakels in ruimtes waar zwaarder materieel wordt ingezet.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners