Jump Innovations
Stand: 01.A020
Innoveren is vaak een sprong in het diepe. Jump snapt dit. Wie niet springt blijft achter. Daarom begeleiden we organisaties bij het realiseren van innovaties door digitalisering en software ontwikkeling. Wij gaan het avontuur graag met je aan. We support the brave. Wij zijn Jump. Strategische innovatiepartners.

Contact

Stationsweg 41 B
3331 LR
Zwijndrecht Nederland
+31 85 0603001
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Maatwerk applicaties

Zijn de digitale wensen van jouw organisatie (branche) specifiek? Of wil je snel apps bouwen zonder aan de back-end systemen te rommelen? Dat vraagt om maatwerk software ontwikkeling. Snel, kwalitatief en naadloos passend in de organisatie.

Low-code ontwikkeling

Met gebruik van een low-code platform kun je snel en eenvoudig apps bouwen. De time-to-market van een nieuwe app wordt versnelt naar weken in plaats van maanden. Ook erg prettig: het integreert heel gemakkelijk in een IT-landschap met bestaande systemen. Zo kan er op je stabiele en bestaande architectuur snel een innovatieve mobiele applicatie of webapplicatie worden gelanceerd.

Mendix

Mendix is één van de beste low-code platformen op de markt. Dit wordt onderschreven door analisten van Gartner en Forrester. We zijn daarom trots op onze partnerschap met Mendix. Wij leveren licenties, implementaties, verzorgen trainingen en hebben Mendix ontwikkelaars om de allerbeste apps te bouwen.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners