Actemium
Stand: 01.C060
1 Seminars
Logistiek kan áltijd beterDaarom gaan wij graag met je in gesprek. Om samen jouw ambities te vertalen naar praktische logistieke automatiseringsoplossingen, die we stap voor stap en op maat voor je implementeren. Zodat ze precies aansluiten bij jouw doelstellingen, mogelijkheden, systemen en processen.Het resultaat?Minder kosten, een hogere klanttevredenheid, meer inzicht, betere compliance en nóg betere beslissingen.
Big Data & Analytics
Sales & Operations Planning
Supply Chain Management

Contact

Mercurion 24 B
6903 PZ
Zevenaar Nederland
+31(0)316585100
TwitterLinkedIn

Seminars

Voorspelbare logistiek met behulp van data

Marijn Sanders
Data Scientist, Axians
05-11-2019 | 13:15 -13:45Theater 3 - Warehouse Automation

Producten en diensten

Voice picking: spraakgestuurd orderpicken

Voice picking zorgt ervoor dat de medewerkers in jouw magazijn efficiënt werken en geen fouten maken. Stap voor stap krijgen zij op hun koptelefoon de juiste informatie en instructies. Zodat zij hun handen vrij hebben en volledig gefocust zijn op hun werkzaamheden.

Warehouse Management WMS: meer inzicht en sturing

Met een Warehouse Management Systeem (WMS) krijg je meer inzicht en sturing in jouw magazijn. Het WMS stuurt jouw processen en medewerkers aan. Zodat ze foutloos en zo efficiënt mogelijk werken.

Productregistratie: volledig transparant en traceerbaar

Een productieregistratie systeem zorgt voor een papierloze aansturing en registratie van jouw productieproces. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw (tussen)voorraden, voortgang van jouw productieorders en work in process (WIP). Zodat je beter kunt plannen en bijsturen. Daarnaast voldoe je aan alle standaarden en klantvragen op het gebied van labeling en tracking & tracing.

Pick to Light: picken met de snelheid van het licht

Order picken in jouw magazijn moet snel én foutloos gebeuren. Zodat jouw klanten op tijd de juiste spullen ontvangen. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Je krijgt meer kleine orders te verwerken, in minder tijd, met strengere eisen. Pick to light biedt uitkomst. Jouw medewerkers kunnen met Pick to light sneller en efficiënter orders verzamelen. Zonder papieren en zonder fouten.

ERP mobility: digitaal en mobiel in logistiek en productie

Met het Actemium mobility platform werken de medewerkers in jouw fabriek of magazijn altijd digitaal en mobiel met je ERP systeem. Zo voorkom je papierwerk en fouten. Je krijgt realtime inzicht in jouw actuele voorraden en statussen van jouw orders én kunt beter plannen en bijsturen. Bovendien voldoe je aan alle klantvragen, kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving op het gebied van SSCC labeling en traceerbaarheid.

Material Handling en Storage

Met een slimme integratie van transport- en opslagsystemen realiseer je een hogere efficiency, kortere doorlooptijden, minder fouten en betere arbeidsomstandigheden.

Mobile computing & WLAN

Met mobiele computers werken jouw magazijnmedewerkers, productiemedewerkers en sales- en servicemedewerkers mobiel en papierloos met jouw bedrijfsapplicaties. Altijd en overal. Hierdoor stuur je hun werkzaamheden realtime aan, voorkom je papierwerk en heb je altijd direct inzicht in jouw bedrijfsprocessen.

Label printoplossingen: overal het juiste label

Door jouw goederen te labelen zijn ze identificeerbaar en traceerbaar in je eigen interne proces en in jouw hele supply chain. Hierdoor maak je jouw interne logistieke processen en goederenstromen inzichtelijker. Daarnaast voldoe je aan klantvragen, kwaliteitseisen en regelgeving op het gebied van labeling, informatie uitwisseling en tracking & tracing.

RF scanning: papierloos en foutloos werken met barcodes

RF scanning zorgt ervoor dat de medewerkers in jouw magazijn papierloos werken met een mobiele computer en barcode scanner. Hierdoor elimineer je overbodige administratie en heb je altijd inzicht in jouw actuele voorraden en de statussen van jouw verkooporders. Bovendien voorkom je pakfouten: je hoeft dus veel minder controles te doen!

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners