Actemium
Stand: 01.C060
Logistiek kan áltijd beter
Daarom gaan wij graag met je in gesprek. Om samen jouw ambities te vertalen naar praktische logistieke automatiseringsoplossingen, die we stap voor stap en op maat voor je implementeren. Zodat ze precies aansluiten bij jouw doelstellingen, mogelijkheden, systemen en processen.

Het resultaat?
Minder kosten, een hogere klanttevredenheid, meer inzicht, betere compliance en nóg betere beslissingen.

Contact

Mercurion 24 B
6903 PZ
Zevenaar Nederland
+31(0)316585100
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

Voice picking, spraakgestuurd orderpicken

Voice picking zorgt ervoor dat de medewerkers in uw magazijn efficiënt werken en geen fouten maken. Stap voor stap krijgen zij op hun koptelefoon de juiste informatie en instructies. Zodat zij hun handen vrij hebben en volledig gefocust zijn op hun werkzaamheden.

Warehouse Management WMS

Een Warehouse Management Systeem (WMS) zorgt voor meer inzicht en sturing in uw magazijn. Het WMS stuurt uw processen en medewerkers aan. Zodat ze foutloos en zo efficiënt mogelijk werken.

Productregistratie: uw productie volledig transparant en traceerbaar

Een productieregistratie systeem zorgt voor een papierloze aansturing en registratie van uw productieproces. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw (tussen)voorraden, voortgang van uw productieorders en work in process (WIP). Zodat u beter kunt plannen en bijsturen. Daarnaast voldoet u aan alle standaarden en klantvragen op het gebied van labeling en tracking & tracing.

Pick to Light

Pick to light is een techniek waarmee u met behulp van lampjes en displays pick- en sorteerinstructies geeft aan uw orderpickers. Hierdoor werken ze papierloos, hebben zij hun handen vrij, werken ze efficiënter en maken ze minder fouten.

Mobility platform: maakt uw ERP mobiel

Met een mobility platform werken de medewerkers in uw fabriek of magazijn altijd digitaal en mobiel met uw ERP systeem. Zo voorkomt u papierwerk en fouten. U krijgt realtime inzicht in uw actuele voorraden en statussen van uw orders én kunt beter plannen en bijsturen. Bovendien voldoet u aan alle klantvragen, kwaliteitsstandaarden en wet- en regelgeving op het gebied van SSCC labeling en traceerbaarheid.

Material Handling en Storage

Met een slimme integratie van transport- en opslagsystemen realiseert u een hogere efficiency, kortere doorlooptijden, minder fouten en betere arbeidsomstandigheden.

Mobile computing & WLAN

Met mobiele computers met een draadloze netwerk- of internetverbinding werken uw magazijnmedewerkers, productiemedewerkers, of uw mobiele sales- en servicemedewerkers mobiel en papierloos met uw bedrijfsapplicaties. Altijd en overal.

Label printoplossingen: overal het juiste label

Door uw goederen te labelen zijn ze identificeerbaar en traceerbaar in uw eigen interne proces en in uw hele supply chain. Hierdoor maakt u uw interne logistieke processen en goederenstromen inzichtelijker. Daarnaast voldoet u aan klantvragen, kwaliteitseisen en regelgeving op het gebied van labeling, informatie uitwisseling en tracking & tracing.

RF scanning: papierloos en foutloos werken met barcodes

RF scanning zorgt ervoor dat de medewerkers in uw magazijn papierloos werken met een mobiele computer en barcode scanner. Hierdoor elimineert u overbodige administratie en hebt u altijd inzicht in uw actuele voorraden en de statussen van uw verkooporders. Bovendien voorkomt u pakfouten: u hoeft dus veel minder controles te doen!

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners