Davanti Warehousing
Stand: 01.E046
Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of-the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. Naast een eigen WMS neemt het Davanti-team 400 jaar logistieke kennis en ervaring mee in een implementatietraject. Onze mensen hebben honderden magazijnen gezien en kunnen een gedegen advies geven over het optimaliseren van logistieke processen. Of er nou levensmiddelen opgeslagen liggen, electronica of gevaarlijke stoffen.

Onze WMS’en worden in Utrecht ontwikkeld door ruim 80 professionals. Dat heeft voor u als gebruiker een heleboel voordelen. Direct en snel zakendoen bijvoorbeeld. Hoewel Davanti in Nederland gevestigd is, heeft zij internationale ervaring en ambities. Inmiddels hebben wij kantoren in Polen, Australië en de USA. We hebben al meer dan 160 implementaties gedaan in 15 landen.

Contact

Papendorpseweg 83
3528 BJ
Utrecht Nederland
+31 88 3454500
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

CORAX - het cloud- en webbased WMS

CORAX is het online WMS van Davanti dat gebaseerd is op de modernste technologie. Het is flexibel, intuitief en makkelijk configureerbaar. Met CORAX bent u volledig voorbereid op de toekomst.

CORAX is:
- Web-based, dus overal ter wereld én op elk apparaat toegankelijk
- Functioneel & financieel schaalbaar (SaaS-oplossing)
- Eenvoudig te koppelen en snel te implementeren
- Flexibel en gebruiksvriendelijk

CORAX is breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten. De oplossing is volledig web- en cloud based, waardoor grote investeringen in servers en IT infrastructuur overbodig zijn. CORAX is via elke internet browser, op elk apparaat en vanaf elke locatie te gebruiken en uitermate geschikt om meerdere locaties met meerdere voorraadeigenaren aan te sturen. CORAX wordt veelal ingezet in magazijnen met minimaal 10 gebruikers.

We hanteren een 1 versie- strategie wat inhoudt dat alle gebruikers van dezelfde software gebruik maken en profiteren van regelmatige releases en updates. Tegelijkertijd is er ruimte  voor klant-specifieke wensen vanwege het flexibele karakter van de software. CORAX is bijzonder gebruiksvriendelijk waardoor de klant er snel zelfstandig mee aan de slag kan. 

Meer weten? Ga naar: http://coraxwms.com/

Links

Hoofdmediapartner
logistiekprofs.jpg
Mediapartners