Manhattan Associates
Stand: 01.C119

Manhattan Associates is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannelcommerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supply chain executie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en

on-premise oplossingen zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcenter de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.

Meer informatie vindt u op: www.manh.nl of www.manh.com/en-nl

Contact

Buizerdlaan 2
3435 SB
Nieuwegein Nederland
030-2143000
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Manhattan Active™ Solutions

Manhattan Associates introduceert Manhattan Active™ Solutions

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) heeft Manhattan Active™ Solutions geïntroduceerd. De nieuwe generatie software en diensten geven klanten sneller toegang tot Manhattan’s meest recente innovaties via een geïntegreerde suite van platformgebaseerde producten die het spectrum aan commerciële activiteiten ondersteunen.

De nieuwe Manhattan Active Solutions suites bestaan uit producten en diensten die altijd up-to-date zijn en automatisch de laatste uitbreidingen en aanpassingen van de klant bevatten. Tevens worden downtime bij het upgraden en bijkomende kosten verminderd of voorkomen.

Manhattan Active Solutions draaien in Manhattan’s cloud of naar wens van de klant in een public of private cloudomgeving. Daarnaast hebben klanten met een voorkeur voor on-premise implementaties de beschikking over de ‘altijd up-to-date’ technologie.

Manhattan Active Solutions bevatten drie verschillende suites die ieder zijn ontworpen om klanten-, voorraad- en executieactiviteiten binnen de onderneming naadloos met elkaar te verbinden:
1. Manhattan Active Omni: de Manhattan Active Omni Solution suite is een unieke omnichannel-as-a-service platform dat is ontwikkeld om aan de wensen van de actieve onderneming te voldoen. Deze nieuwe cloud-native, versionless en volledig uitbreidbare oplossing combineert Enterprise Order Management, Point of Sale, Clienteling en Store Inventory en Fulfilment oplossingen binnen één applicatieplatform. De Manhattan Active Store modules maken verkoop via verschillende devices en locaties mogelijk waarmee de flexibiliteit wordt geboden die de huidige omnichannelshopper - en de winkelmedewerker - verwacht.

2. Manhattan Active Supply Chain: Manhattan Active Supply Chain Solution bestaat uit de Manhattan Active Distribution en Manhattan Active Transportation suites. Nieuw in deze release is Manhattan Active WM, een programma dat klanten in staat stelt om de meest recente warehouse management innovaties van Manhattan te benutten zonder specifieke aanpassingen kwijt te raken. Manhattan Active WM is zowel beschikbaar in de cloud als on-premise.

3. Manhattan Active Inventory: de Manhattan Active Inventory Solution suite stroomlijnt de communicatie tussen interne partijen en maakt voortdurende voorraadoptimalisatie mogelijk. De uitgebreide oplossing draait in de cloud en is als dienst in abonnementsvorm beschikbaar. Het omvat ook een Sales en Operations Planning (S&OP) applicatie waarmee gedetailleerde voorspellingen kunnen worden gecreëerd en vrijwel in realtime kunnen worden aangepast zodat beslissingen over de voorraadinkoop zeer flexibel worden.

Transport Management Systemen

De juiste oplossing voor complexe logistieke netwerken.

Manhattan’s Transportation-oplossingen bieden end-to-end bedrijfsprocesondersteuning voor alle transportaspecten en -modi, voor eigen wagenparken alsook common carrier management. Met onze uitgebreide oplossingen die strategische analyses, procurement, operationele planning tot uitvoering, zichtbaarheid en betaling van vrachten en claims voor u verzorgen, kunt u op transportkosten besparen, service-levels verbeteren, processen automatiseren, uitvoering stroomlijnen en het operationele risico verlagen.

Bezoek manh.nl voor meer informatie

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners