Trimble Transport & Logistics
Stand: 01.C075
Bij Trimble Transport & Logistics geloven we in veilig, kostenefficiënt en duurzaam transport. We ontwikkelen daarom boordcomputers, draadloze communicatietools en webgebaseerde back-office applicaties voor grote en kleine bedrijven in de logistieke sector. Met onze innovatieve oplossingen bieden we u een betrouwbare en persoonlijke service en hapklare data die u moeiteloos inzet om uw rendement te verhogen. Uw bedrijf draait op volle toeren en u ziet uw winstmarges groeien. En onze oplossingen, die groeien met u mee.

Contact

Stationspark 750
3364 DA
Sliedrecht Nederland
+31 184 676666
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

CarCube

De CarCube is een vast ingebouwde boordcomputer, bestaande uit een truckunit en een touchscreen in de cabine voor de chauffeur.

Truck4U

De Truck4U is een ingebouwde boordcomputer in DIN-formaat, zonder audiovisuele output. Truck4U is eenvoudig te integreren met onze mobiele oplossingen.

FleetXPS Tablet

De FleetXPS tablet is een mobiele on-board Android-tablet, gericht op interactie met de chauffeur bij het afhandelen van logistieke activiteiten. FleetXPS wordt volledig beheerd door Trimble en is eenvoudig te integreren met Truck4U.

FleetHours

FleetHours verzamelt automatisch de gegevens van boordcomputers en berekent lonen en verblijfskostenvergoedingen op basis van de geldende cao- en andere regels. Correcties zijn snel, gemakkelijk en duidelijk. FleetHours optimaliseert ook de overeengekomen loon componenten in het kader van de wettelijke voorschriften.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners