Vierpool B.V.
Stand: 01.B072

Met LogisticIDsolutions maakt Vierpool gebruik van hoogwaardige identificatieapparatuur en levert oplossingen die uw productie, logistiek en fulfilment stroomlijnen en veiliger maken. De oplossingen worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van producten, zoals Cisco, Datalogic, DLoG, Honeywell, Intermec, LXE en Zebra. Dit brede, maar specifieke portfolio maakt Vierpool oplossingsrichtingen ruimer dan het portfolio van één fabrikant alleen. Het stelt Vierpool in staat u de meest optimale oplossing te presenteren voor uw specifieke toepassing.

Auto-ID oplossingen
Eén van Vierpool’s speerpunten is (verladings)registratie zonder stilstandstijd. Om dit te realiseren biedt Vierpool  dockdeur automatisering, heftruck automatisering, scantunnels en scanpoorten. Onze missie in het veiliger en efficiënter maken van uw productie, logistiek en fulfilment.

Service, inbedrijfname en onderhoud:

  • barcode analyse en verificatie
  • RF-infrastructuur metingen
  • troubleshooting en (preventief) onderhoud
  • servicecontracten

Contact

Industrieweg 2
3606 AS
Maarssen Nederland
0346-594511
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Verladingsregistratie zonder stilstandstijd

Om faalkosten terug te dringen worden processen ingericht ter identificatie en controle van rolcontainers en pallets. En ook deze werkwijze sluit faalkosten niet gegarandeerd uit. Faalkosten worden wel uitgesloten vanuit het LogisticIDsolutions concept ‘verladingsregistratie zonder stilstand tijd’. Voor 100% juistheid van geladen pallets en rolcontainers op het juiste moment, in juiste hoeveelheid door de juiste dockdeur, wordt dockdeurscanning vanuit het concept LogisticIDsolutions uitgerust met identificatie en controle bij de uiteindelijke verlading. Daar waar de fysieke overgang in de vrachtauto plaats vindt. Vierpool levert hiervoor scanpoorten welke op het laad/los dock staan opgesteld en waarmee identificatie en registratie automatisch en betrouwbaar plaats vindt. De oplossing voorziet in een informatieve en goed leesbare user interface om medewerkers gedetailleerd te informeren over status van geladen goederen. Verder behoort het koppelen van geregistreerde data met aanwezige WMS of ERP systemen tevens tot de leveringsomvang. 
LogisticIDsolutions is ontwikkeld en wordt geleverd door Vierpool B.V. in Maarssen. info@vierpool.nl | 0346-594511

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners