E-Mergo BV
Stand: 01.A059
2 Seminars
E-mergo de specialist op het gebied van analytics. Onder het motto ‘combineer, analyseer en verbeter’ helpen wij u het maximale uit uw data te halen. Dit doen wij met behulp van Qlik, Mendix en TimeXtender waarvoor wij software, consultancy en beheer leveren. Met gebruik van deze software kunnen organisaties datadriven besluiten nemen en bedrijfsprocessen verbeteren.
Big Data & Analytics
Transport & Distributie
Supply Chain Management

Contact

Elektronicaweg 16 a
2628 XG
Delft Nederland
+31 85 0160411

Seminars

De optimale voorraad!

Martijn Matena
Business Informatie Analist, CB (powered by E-mergo)
05-11-2019 | 13:15 -13:45Theater 4 - Big Data & Analytics

Effectieve BI implementatie in een data gedreven organisatie

Imre Dekker
Data Manager, PGZ International (powered by: E-mergo)
07-11-2019 | 13:15 -13:45Theater 4 - Big Data & Analytics

Whitepapers

Producten en diensten

Qlik Sense

Qlik Sense is een self-service data discovery en datavisualisatie oplossing waarmee iedereen in jouw organisatie eenvoudig en snel dynamische dashboards en statische rapporten kan maken. Business Intelligence was nog nooit zo makkelijk.

Mendix

Mendix is een van de snelste en makkelijkste platformen om apps mee te bouwen die op alle devices werken. Het is ook het enige platform dat geïntegreerde tools aanbiedt voor de gehele applicatie lifecycle; van idee en development tot testen en beheer.

TimeXtender | Discovery Hub

De Discovery Hub is het nieuwste, toekomstbestendig data management platform dat gebruik maakt van de kracht van automatisering om snel en agile development mogelijk te maken. Hiermee verwijder je de patchwork aan tools die nodig zijn voor het prepareren van data.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners