Adaption Business Software
Stand: 01.E061
Adaption is de expert op het gebied van optimaliseren en automatiseren van logistieke en administratieve processen. Wij helpen logistieke bedrijven bij het oplossen van complexe logistieke vraagstukken en uitdagingen. Door onze logistieke kennis te combineren met onze technische ervaring zijn wij perfect in staat, onder de meest uiteenlopende omstandigheden, een passende oplossing aan te dragen. Afhankelijk van het vraagstuk kan deze oplossing onderdeel zijn van onze Logistics Cloud Suite. 

Adaption staat voor:

 • 100% bug vrije software
 • Veilig & betrouwbaar
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Gegarandeerde periodieke updates
 • Onze producten


Oplossingen
Al onze logistieke softwareoplossingen hebben wij ondergebracht in de Logistics Cloud Suite, en bestaat uit verschillende oplossingen. Zowel afzonderlijk als gezamenlijk dragen deze oplossingen bij aan een gestroomlijnd en gestructureerd logistiek proces. Zoals al blijkt uit de naam Logistics Cloud Suite, zijn onze producten allemaal beschikbaar in de Cloud. Het voordeel voor onze klanten is dat zij op deze manier gegarandeerd zijn van periodieke releases en updates. De oplossingen die Adaption aanbiedt zijn:

 • Supply Chain Control Tower
 • Quotator (Logistieke offerte module)
 • Forwarding Management Software
 • Transport Management Software
 • Warehouse Management Software
 • Maintenance & Repair Software


Onze Werkwijze
Binnen Adaption staan er drie pijlers centraal die duidelijk terug te zien zijn in onze werkwijze, namelijk: Kwaliteit, aanpasbaarheid en samenwerking.
Wij willen onze klanten 100% bug vrije software kunnen beloven. Doordat wij deze belofte doen moeten wij continu de kwaliteit van onze software kunnen blijven garanderen. Hiervoor hebben wij verschillende maatregelen genomen waaronder automatisch testen, heldere scope afbakening en wekelijkse progress meetings met onze klanten. 

De aanpasbaarheid is terug te zien in onze software. De logistieke markt kenmerkt zicht door haar dynamische karakter. Logistieke software dient daarom snel aangepast te kunnen worden naar nieuwe ontwikkelingen, eisen en wet- en regelgeving.

Een andere succesfactor is de samenwerking met onze collega’s, klanten en partners. Alleen door samen te werken kunnen we de beste resultaten behalen. Onze klanten worden vanaf het startpunt tot aan de oplevering betrokken bij het ontwikkelingsproces.

  

Contact

Stationspark 430
3364 DA
Sliedrecht Nederland
0184-633851
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Via de volgende link krijgt u een algemeen inzicht in onze oplossingen en diensten op het gebied van proces ondersteuning bij in het bijzonder verladers en expediteurs:https://www.adaption-it.nl/producten/. Tijdens de beurs geven wij u graag een uitgebreide toelichting, ook met betrekking tot onze klantdossiers.

Onze offerte module, Quotator, ondersteunt verladers en expediteurs in het managen van het proces van de aanvraag/het uitbrengen van offertes tot en met de afwikkeling en facturatie. Naast de informatie via de link https://www.adaption-it.nl/producten/adaption-quotation-logistiek/ ontvangen wij u graag op onze stand voor meer informatie over deze oplossing en de klantervaringen.

Supply Chain Control Tower is een term die op veel manieren uitgelegd kan worden. Adaption gebruikt graag de simpele uitleg: spil zijn in het organiseren van de gegevensstromen tussen alle relevante partijen in de logistieke keten. Meer informatie kunt u vinden via https://www.adaption-it.nl/producten/adaption-supply-chain-control-tower/ en op onze stand op de beurs.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners