TransportMaster.com B.V.
Stand: 01.A102
Gaat u op de beurs op zoek naar een nieuw transport management systeem? Of naar een nieuw warehouse management systeem? Kom dan zeker kennis maken op onze stand A102 in hal 1.

Specialist in logistieke software

TransportMaster is het product van ruim 25 jaar ervaring in de transportbranche. Het resultaat is een zeer compleet en flexibel tms waarmee u enerzijds uw volledige transportadministratie kunt voeren en anderzijds uw transportplanning kunt ondersteunen. Ook ons wms is flexibel en volledig geïntegreerd met het tms.Onze logistieke software is niet alleen flexibel gebouwd, maar ook modulair van opzet. U kunt het naar behoefte uitbreiden met tal van modules. Op die manier betaalt u alleen voor datgene wat u nodig heeft.

Contact

De Corridor 5 C
3621 ZA
Breukelen Nederland
085 - 273 19 64

Whitepapers

Producten en diensten

transport management systeem TransportMaster

Met ons transportmanagementsysteem TransportMaster kunnen transporteurs en expediteurs de logistiek van wagens, chauffeurs, leveranciers en afnemers optimaal sturen en beheren. Ons TMS is gebruikersvriendelijk, flexibel, kan aan uw wensen worden aangepast en biedt veel, heel veel waar voor z'n geld.

Het volledig nieuwe visuele planbord van TransportMaster biedt u als een control tower zicht op elk aspect van uw bedrijf. TMS TransportMaster is het resultaat van tientallen jaren ervaring in de transportbranche en wordt gebruikt voor distributie, groupage, expeditie, opslag, fouragehandel en -transport en specials, zoals afvalverwerking of exceptioneel transport. Een zeer uitgebreid TMS in 4 talen met alles erop en eraan én voor een zeer interessante prijs, zowel voor koop, lease, on-premise als bij asp-oplossingen. Uitbreidingsmodules, maatwerk en korte lijnen met mensen uit de praktijk zorgen dat ieder type transport- en opslagbedrijf goed met TransportMaster uit de voeten kan.

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende demo op 085 - 273 19 64 of mail naar sales@transportmaster.com. Of kom bij ons langs op de beurs, in hal 1 stand A102. Graag tot ziens!

warehouse management systeem WarehouseMaster

WarehouseMaster is het uitgebreide warehouse management systeem van TransportMaster.com, bestemd voor logistieke dienstverleners, transporteurs, expediteurs, verladers en andere ondernemingen met opslagmogelijkheden.

Met het WMS van TransportMaster maakt u razendsnel orders aan. WarehouseMaster biedt uitgebreide gestandaardiseerde functionaliteit voor het inslaan, uitslaan, overslaan en opslaan van goederen. De functionaliteit is uit te breiden met een flink aantal modules, zoals douane-entrepot, accijns-registratie, gevaarlijke stoffen, of bijvoorbeeld drager-administratie. U kunt bewaarloonmethodieken en gedetailleerde prijsafspraken vastleggen, met een minimum en een maximum bedrag, gebaseerd op tarieven en opslageenheden. Het pakket kan aan uw wensen worden aangepast en is geschikt voor het Mobile Warehouse. Uitgebreide rapportages bieden op elk gewenst moment een accuraat overzicht voor de veeleisende warehouse manager.

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende demo op 085 - 273 19 64 of mail naar sales@transportmaster.com. Of kom bij ons langs op de beurs, in hal 1 stand A102. Graag tot ziens!

Volledig vernieuwd: geïntegreerd grafisch planbord

In het grafisch planbord VPB-II.NET van TransportMaster worden uw ingeplande ritten visueel weergegeven. Hier kunt u plannen vanaf de kaart door direct op de kaart zelf laad- en/of losstops aan te wijzen. Te plannen trajecten worden uit de lijst met resources op de tijdlijn gesleept, waarna de rit direct op de kaart getoond kan worden. Er is een volledige en directe koppeling met kaartmateriaal waarin wijzigingen direct zichtbaar worden. Ook kan er vanaf de kaart gepland worden. Alle onderdelen van het visuele planbord zijn aan uw wensen aan te passen.

Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende demo op 085 - 273 19 64 of mail naar sales@transportmaster.com. Of kom bij ons langs op de beurs, in hal stand A102. Graag tot ziens!

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners