Codeless Technology B.V.
Stand: 01.B129
3 Seminars
Risicoloos overstappen naar nieuwe software. Is uw software aan vernieuwing toe? Maar is er jaren aan kennis en ervaring in geïnvesteerd? Codeless bouwt uw bestaande software slim na, zodat ze weer naadloos aansluiten op uw manier van werken.

Doordat de oude en nieuwe software hetzelfde werken blijft de impact op uw organisatie minimaal; de processen blijven hetzelfde, de kennis van medewerkers blijft behouden en er is geen risico op falende bedrijfsprocessen en teruglopende omzet. Vanuit deze nieuwe situatie kunt u veranderingen doorvoeren en starten met innoveren.

Heeft u vragen over wat Codeless Technology voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. (www.slimsoftwarenabouwen.nl of www.codeless.com)

Slim Software Nabouwen - De Snelste Weg Naar Innovatie

Sales & Operations Planning
Supply Chain Management

Contact

Rijksstraatweg 7
3316 EE
Dordrecht Nederland
078-6534448
LinkedIn

Seminars

Dubbele invoer van data? Verwezenlijk uw ambities zónder beperkingen van uw ICT-systeem | Slim Software Nabouwen

Sales & Operations Planning
Supply Chain Management
05-11-2019 | 15:30 -16:00Theater 4 - Big Data & Analytics

Dubbele invoer van data? Verwezenlijk uw ambities zónder beperkingen van uw ICT-systeem | Slim Software Nabouwen

Sales & Operations Planning
Supply Chain Management
06-11-2019 | 09:30 -10:00Theater 4 - Big Data & Analytics

Dubbele invoer van data? Verwezenlijk uw ambities zónder beperkingen van uw ICT-systeem | Slim Software Nabouwen

Sales & Operations Planning
Supply Chain Management
07-11-2019 | 14:00 -14:30Theater 4 - Big Data & Analytics

Whitepapers

Producten en diensten

ERP software vernieuwen

ERP – oftewel Enterprise Resource Planning – staat voor software dat er binnen uw organisatie voor zorgt dat de juiste middelen op het gewenste moment beschikbaar zijn. Een goede ERP software toepassing helpt u om overzicht te krijgen, om processen te stroomlijnen en kosten te besparen. En dat bevordert effectiviteit, efficiëntie en flexibiliteit binnen uw bedrijf.

ERP software applicaties vormen het administratieve hart van een organisatie en het vernieuwen van dergelijke software kan een risicovolle en dure aangelegenheid worden. Alle processen hebben raakvlakken met de software en daarmee ook een groot deel van uw medewerkers. Waarom dan überhaupt een dergelijk ingrijpend project aangaan?

CRM Software vernieuwen

CRM – oftewel Customer Relationship Management – staat voor geautomatiseerd klantbeheer; software dat ervoor zorgt dat klantgegevens op een zo hoog mogelijk niveau geanalyseerd worden, waardoor u en uw werknemers de klant beter kunnen horen, begrijpen en bedienen. Met name dit laatste leidt tot trouwere klanten, meer klanten, beter aansluitende klanten en dus hogere inkomsten. Overigens kunt u CRM ook toepassen op partners, collega’s en leveranciers. Hoe u het ook wendt of keert, met behulp van goede CRM software, begrijpt u de partijen waarmee u zakendoet, stukken beter. En dat levert zowel letterlijk als figuurlijk winst op.

Planningssoftware vernieuwen

Goede planningssoftware op maat helpt ervoor te zorgen dat uw organisatie soepel kan opereren. Het plannen van middelen en personen is vaak een complexe aangelegenheid. Goede software helpt zeker bij een goede uitvoering hiervan. Er is een grote verscheidenheid aan standaardoplossingen op de markt, maar we zien toch regelmatig dat bedrijven worstelen bij het vinden van een kwalitatief, passend pakket. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat verschillende organisaties doorgaans om verschillende functionaliteiten vragen.

We zien vaak uitzonderingen die zeer kenmerkend zijn voor de niche waarin deze bedrijven opereren. Denk hierbij aan: Uitzonderingen op het vlak van wet en regelgeving, extra informatie die vastgelegd dient te worden óf een groter dan gemiddeld aantal medewerkers of middelen dat moet worden ingepland. In het geval van dit soort uitzonderingen laten bedrijven vaak intern software schrijven of passen ze een bestaand softwarepakket aan. Wanneer u overweegt om uw planningssoftware te vernieuwen, maar in de kern tevreden bent over de functionaliteit is het een goed idee om Codeless in te schakelen.

Productconfiguratoren vernieuwen

Gebruikt u binnen uw bedrijf productconfiguratoren, dan worden de interne processen waarschijnlijk goed gestroomlijnd. U hoeft de gewenste gegevens maar één keer in te voeren en deze gegevens worden automatisch ook in overige delen van de software zo maximaal mogelijk toegepast. We zien dat veel productconfiguratoren processen stroomlijnen zoals: Calculeren van een project, printen van productieorders, aansturen van machines, voorzien van informatie op pakbonnen, facturen en zo verder.

De software die voor dit soort processen gebruikt worden, zijn over het algemeen op maat voor deze bedrijven ontwikkeld en gaan al enkele jaren mee. Dat is fantastisch, maar de software in kwestie veroudert uiteraard ook weer. Dat zorgt er vaak voor dat bedrijven op enig moment de software toepassingen die hen zoveel hebben geholpen, zullen moeten vernieuwen.

Visual Basic 6 vernieuwen

Visual Basic 6 (VB6) is een van de meest gebruikte programmeertalen binnen Microsoft-omgevingen. Het support ervan is echter in 2008 al officieel opgezegd en er zijn nog veel bedrijven die gebruik maken van software die is ontwikkeld in deze oudere taal. Door de veroudering én het ontbreken van support loopt uw bedrijf risico op onder andere aanvallen van buitenaf, zoals ransomware en malware.

Autostore systemen aansturen

Autostore is een geautomatiseerd magazijnsysteem. Dit specifieke systeem werkt met robots die zich op een rails over het rooster bewegen om de goederen te leveren aan geïntegreerde order-verzamelstations. Een dergelijk systeem is volledig geautomatiseerd en zorgt ervoor dat producten efficiënt worden verwerkt. Beschikt uw bedrijf over een autostore systeem, dan zorgt dat voor een verlaging van het energieverbruik, verlaging van onderhoudskosten en minder benodigde ruimte.

Code conversie

Elk bedrijf heeft de uitdaging om bij te blijven en te vernieuwen. Dit gaat altijd gepaard met software migraties en code conversie trajecten. Het automatisch converteren van code wordt weleens sceptisch bekeken. Echter, hebben Codeless en Mobilize een bewezen technologie om risicoloos en geautomatiseerd te migreren naar nieuwe software: de Visual Basic Upgrade Companion. Zo vernieuwt u eenvoudig uw verouderde VB6, Silverlight of Powerbuilder code. Laat ons u overtuigen dat het ook voor u werkt.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners