Exposeren op ICT&Logistiek?

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij duizenden adviseurs en beslissers uit de logistieke sector? Of ligt jouw focus op het krijgen van nieuwe leads, relatiebeheer of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Kom dan exposeren op ICT&Logistiek, dé ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. ICT&Logistiek vindt op 8 en 9 november 2023 plaats in Jaarbeurs, Utrecht.

Neem contact op

Paviljoenen

Start-up Paviljoen

Bouw jij mee aan de toekomst van logistiek waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote logistieke uitdagingen? ICT&Logistiek 2023 biedt met het Start-up Paviljoen een podium aan nieuwe innovatieve bedrijven.

Kom in contact met eindgebruikers en topbedrijven om de groeimogelijkheden te ontdekken en samen waarde te creëren.

Gezien het beperkte aantal plekken adviseren wij om bij interesse contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Cyber Security Paviljoen

De logistieke sector digitaliseert steeds meer en is daardoor een interessant doelwit voor cyberaanvallen. Toch heeft cyber security bij veel bedrijven nog altijd geen prioriteit. Kennis en het gevoel van urgentie ontbreken.

Ben jij een prominente speler in de sector cyber security en wil je in gesprek komen met eind- en medebeslissers uit de logistieke sector? Neem dan deel aan het Cyber Security Paviljoen op ICT&Logistiek 2023.

Gezien het belang van het onderwerp en het beperkte aantal plekken adviseren wij om bij interesse contact met ons op te nemen om de opties te bespreken.

Contact opnemen

Wij staan voor je klaar!

Wil je weten hoe ICT&Logistiek kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op ICT&Logistiek.

Neem contact op
Bel me terug