Bereid je voor op ICT&Logistiek 2023

Fijn dat je als exposant aanwezig bent op ICT&Logistiek. Via jouw accountmanager bij Jaarbeurs ontvang je een email met daarin unieke inloggegevens voor MyJaarbeurs.

Wat is MyJaarbeurs?
MyJaarbeurs zorgt ervoor dat je jouw beursdeelname snel en efficiënt kunt voorbereiden. In MyJaarbeurs vind je alles voor de voorbereidingen van jouw beurs, in de vorm van een checklist. Je vind hier onder andere op- en afbouw informatie, het eventplatform en de webshop. Neem echt even de tijd om alle stappen te doorlopen, zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en zorgen we samen voor een succesvolle beursdeelname.

Tip 1: Zet belangrijke deadlines in je agenda. Check goed de deadline voor bestellingen in de webshop, als deze verstrijkt dan wordt er een ‘late order fee’ van 25% boven op de prijs gerekend. Zonde toch?

Tip 2: Op- en afbouw informatie delen met collega’s/leveranciers/standbouwer: route & bereikbaarheid, op- en afbouwprocessen, tijden en toegangsbewijzen.

Tip 3: Vergeet niet je op- en afbouwpas te printen en parkeerkaarten te bestellen.

Tip 4: Lever je extra promotie items aan zodat dit op tijd wordt gedeeld met de bezoekers.

Heb je vragen over jouw inloggegevens en/of MyJaarbeurs? De medewerkers van Exhibitor Service helpen je graag verder!

Exhibitor Service
Tel.:+31 (0)30 295 29 99
of  service@jaarbeurs.nl

Kom via het eventplatform in contact met bezoekers

Het eventplatform is de uitgelezen mogelijkheid om in contact te blijven met bezoekers. Voor, tijdens en na afloop van ICT&Logistiek 2023. Bezoekers zijn hier op zoek naar producten en leveranciers dus presenteer je zo goed mogelijk.

Gebruik jouw unieke uit­no­di­gingslink

Je hebt als exposant een unieke uitnodigingslink om jouw deelname te promoten en relaties uit te nodigen. Deze is te vinden in het ROI dashboard in het MyJaarbeurs portaal.

Relaties waarderen uitnodigingen van exposanten. Een persoonlijke uitnodiging maakt de kans op een bezoek aan je stand groter. In het ROI dashboard kan je zien welke bezoeker zich via jou heeft aangemeld hetgeen het contact voor, tijdens en na de beurs vergemakkelijkt.

Het ROI dashboard vind je in MyJaarbeurs onder ‘eventplatform, jouw ROI dashboard & uitnodigingslink voor bezoekers’. Klik op ‘bekijk jouw ROI & uitnodigingslink voor bezoekers’ en vervolgens op ‘ga hier naar het dashboard‘.

Win de Marketing Award(s) 2023!

Wist je al dat we de komende editie vier Marketing Awards uitreiken? Twee voor wie de meeste registraties trekt én twee voor wie die de meeste registraties trekt per m2 vloeroppervlakte van de stand. Nodig al je relaties uit de beurs te bezoeken en maak kans op één van de vier ICT&Logistiek 2023 Marketing Award(s)!

1e prijs: bekendmaking winnaars 19 oktober 2023

  • Plaatsing van bedrijfsuiting Royal Silver op de digitale schermen op 7 hotspot locaties in de Jaarbeurs tijdens ICT&Logistiek 2023. Bruto media à € 4.990,-.
  • Felicitaties via de social mediakanalen van ICT&Logistiek op 19 oktober 2023.

2e prijs: bekendmaking winnaars op 8 november 2023

  • Fotomoment van de prijsuitreiking op je stand.
  • Felicitaties via de social mediakanalen van ICT&Logistiek op 8 november 2023.
  • Borrelbox voor het gehele beursteam.
  • Fles bubbels om het feestje compleet te maken.

Gebruik de promotiekit

Wil je laten weten dat je met een stand aanwezig bent op ICT&Logistiek 2023? Onze promotiekit helpt je om jouw deelname onder de aandacht brengen. In de promotiekit vind je onder andere logo’s, social media-afbeeldingen en foto’s van ICT&Logistiek.

Let op: het is niet toegestaan de afbeeldingen te bewerken of voor andere doeleinden te gebruiken dan voor publicaties over ICT&Logistiek.

Promotiekit ICT&Logistiek 2023

Opbouwdata en -tijden:

Maandag 6 november: 7:00 – 22:00 uur
Dinsdag 7 november: 7:00 – 18:00 uur

Inrichtingsdag standaard standbouw Jaarbeurs: 
Dinsdag 7 november: 13:00 – 18:00


Afbouwdata en -tijden:

Donderdag 9 november: 16:30 – 23:00 uur
Vrijdag 10 november: 07:00 – 18:00 uur

Afbouw inrichting standaard standbouw Jaarbeurs: 
Donderdag 9 november: 16:30 – 23:00


Openingstijden exposanten:

Woensdag 8 november: 07:00 – 18:30 uur
Donderdag 9 november: 08:00 – 16:30 uurOpeningstijden bezoekers:

Woensdag 8 november: 09:30 – 16:30 uur
Donderdag 9 november: 09:30 – 16:30 uur