Een uniek, nieuw concept

ICT & Logistiek duikt in SCALA

Geïnspireerd door het theater La Scala, gebruiken we voor ICT & Logistiek dit jaar een uniek locatieconcept. SCALA bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, waar vanuit je perfect zicht hebt op de sessies en keynotes die op het podium plaatsvinden. De loges zijn met aparte trapopgangen en wandelpaden te betreden. Op deze wijze creëren we een intieme en veilige setting, waar gasten boven, onder en naast elkaar geplaatst worden. Best seats voor iedereen dus!

Naast SCALA is er op de beursvloer ook een Informatiemarkt te vinden. Hier kun je, uiteraard op 1,5 meter, nog meer kennis vergaren en eventueel vakgenoten spreken.

Registeren
Meer over SCALA

Volg het volledige programma online

Parallel aan het programma in SCALA, kun je online een live, interactief programma volgen. Via de nieuwe, online omgeving van ICT & Logistiek bekijk je webinars via live streaming, plan je persoonlijke meetings met exposanten en kun je eerdere presentaties terugzien. Je kunt ICT & Logistiek dit jaar dus volledig digitaal ervaren! Na je registratie voor de beurs, krijg je van ons de juiste gegevens om in te loggen in deze online omgeving.

Meer over de online mogelijkheden

ICT & Logistiek streeft naar een betere en slimme (digitale) wereld, waarbij bedrijven in de logistieke sector elkaar efficiënt versterken.

Hoe doen we dat?
Door richting te geven aan ideeën en gedachten van bedrijven en individuen inzake innovatieve ICT-toepassingen in de logistiek. Daarmee draagt ICT & Logistiek bij aan het bij elkaar brengen van partijen en het tot stand brengen van logistieke doorbraakprojecten met ICT als ‘enabling’ factor.

Waarom een bezoek brengen?
Na een bezoek aan ICT & Logistiek ben je in staat om een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van je logistieke organisatie.