Nieuws
02 augustus 2017

KPMG-partner koopt zich in bij Asecom

Rob Peters is de nieuwe directeur van it-advieshuis Asecom. Hij volgt Mick de Valk op die een commerciële rol in het bedrijf krijgt. De aanstelling volgt op de overname van Asecom. Peters, overgekomen van KPMG, heeft per 1 augustus alle aandelen van het Brabantse bedrijf overgenomen.

Bij KPMG adviseerde Peters al langere tijd over erp. Hij stuurde hier grotere teams aan. Het ondernemersbloed begon bij hem op te spelen en Peters wilde zelfstandig verantwoordelijk zijn voor een organisatie. In Asecom heeft hij dat naar eigen zeggen gevonden.

Mick de Valk richtte Asecom in 2003 op en kwam op enig moment tot de conclusie dat het bedrijf een professionaliseringsslag moest gaan maken. ‘Hij ziet in mij de juiste kandidaat om dit te realiseren’, verduidelijkt Peters. Waar De Valk vooral op commercieel en technisch vlak sterk is, daar moet Peters het bedrijf meer structuur geven. ‘Ik wil vooral dat we in grotere teams projectmatig gaan werken, want daar vragen klanten om.’ Groei in aantallen wil hij niet noemen. ‘Het bedrijf moet groeien, de mensen moeten in hun werk kunnen groeien en we moeten innovatief zijn. We willen boven onszelf uitstijgen.’

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiekprofs.jpg
Mediapartners