Nieuws
13 november 2018

AI? Absolúút interessant voor de logistieke sector

Terwijl de tweede dag van de vakbeurs ICT & Logistiek IN Jaarbeurs Utrecht haar hoogtepunt beleeft, vindt in een van de theaters de disruptieve Computable-sessie over de betekenis van artificial intelligence (ai) voor de logistiek plaats. Voor wie het er niet bij is: Ai is het buzzword voorbij en is een ontwikkeling waar de sector niet meer omheen kan. Niet meer omheen mág. Waarbij geldt: hoe eerder, hoe beter.

Discussieleider en Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman heeft er zin in. De krukjes voor in de zaal met daarop de drie debatleden zijn nog niet eens warm of de vraag hoe ai (ofwel kunstmatige intelligente) de logistieke markt op zijn kop gaat zetten, ligt al op tafel.

Welnu, zover willen Tommaso Gritti (directeur Braincreators), Frans van Helden (managing consultant Ortec) en Niek Timmermans (teamleider HSO Analytics) nog niet gaan. Natuurlijk, ai is hier om te blijven, ook in de logistieke sector, en de drie heren zijn meer dan bereid om zich op te werpen als warme pleitbezorgers van deze ontwikkeling, maar om nu al te spreken van een aankomende revolutie, dat niet.

Nog niet.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners