Nieuws
12 december 2018

Carrefour-franchisehouder uit Dubai gaat voor Orange

Majid Al Futtaim (MAF) Retail gaat gebruik maken van de Flexible SD-WAN van Orange Business Services. De retailgigant uit Dubai (franchisehouder van Carrefour) zal deze oplossing inzetten om cloudtoepassingen te verbinden, de klantervaring te verbeteren en het regionale aanbod digitaal te transformeren.

MAF baat 250 Carrefour-winkels uit in vijftien landen in het Midden-Oosten. De sd-wan-oplossing die door Orange wordt beheerd, moet, naast het verbeteren van de omnichannelstrategie van MAF Retail, ook de shopervaring van eindgebruikers opkrikken. Daarnaast ondersteunt de oplossing de lancering van het e-commerce-aanbod van Carrefour dat geleidelijk zal worden uitgerold in de landen waar MAF Retail actief is. Het netwerk stelt het bedrijf eveneens in staat om zijn 'smart retail'-applicaties - zoals SAP voor het e-handelsplatform – snel uit te bouwen.

‘Voor de detailhandel is connectiviteit van levensbelang’, zegt Marco Urios, manager van Omnichannel Solutions bij Majid Al Futtaim Retail. ‘Onze klanten verwachten een aansluitend retailaanbod dat data gebruikt om hun ervaring te verbeteren - en daar is een state-of-the-art, volledig beveiligd netwerk voor nodig. Daarom is Flexibele SD-WAN door Orange van belang voor onze omnichannel-klantervaring.’

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners