Nieuws
23 januari 2019

Ierse afvalspecialist AMCS blikt Recy Sytems in

AMCS, een Ierse leverancier van software en voertuigtechnologie voor de afval- en recyclingsector, neemt Recy Systems over. Dit is een Duitse specialist in software voor recycling en afvalbeheer.

Recy heeft kantoren in Duitsland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Slowakije. Door de acquisitie krijgt AMCS er zo'n zeshonderd klanten bij uit Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. Het totale klantenbestand van het bedrijf uit het Ierse Limerick komt daarmee uit op ruim 2400.

Daarnaast haalt AMCS expertise in huis op het terrein van metaalrecycling en biedt de software van Recy aanvullende functionaliteit voor het beheren van complexe voorraadinventarisatie- en waarderingseisen. Die past met name bij de activiteiten van Brady Recycling Solutions (SAI), dat een jaar geleden door AMCS is overgenomen.

AMCS (Advanced Manufacturing Control Systems) is ook in Nederland actief; in 2016 kocht het GMT Europe, een leverancier van software voor de afval- en recyclingindustrie uit Diemen. Het Benelux-kantoor van de Ierse softwareleverancier zit in Rotterdam.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners