Nieuws
21 januari 2019

OVD Educatieve Uitgeverij en EduHint verder onder nieuwe naam

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe naam, vertrouwd en vernieuwend aanbod
EduHintOVD is ontstaan door een fusie van OVD Educatieve Uitgeverij en EduHint. Beide bedrijven waren al onderdeel van OVD Holding en hebben de krachten verder gebundeld om samen met u de volgende stap in leren te zetten.

Wij ontwikkelen blended lesmethodes voor vo en mbo met de bekende merken PERSPECTIEF, SmartRekenen, SmartWiskunde, BRICKS en Kiem. Met ons intelligente online leerplatform maken wij gepersonaliseerd onderwijs mogelijk.
De volgende stap in leren
Inmiddels werken alle lesmethodes van EduHint en OVD Educatieve Uitgeverij met het intelligente online leerplatform. Zo maken wij voor ruim 300 scholen en 200.000 leerlingen en docenten de volgende stap in leren mogelijk.

Bekijk onze nieuwe website op www.eduhintovd.nl.

Uitnodiging: Kennismaken op de NOT
Benieuwd hoe onze dienstverlening en aanbod zijn uitgebreid? Kom opnieuw met ons kennismaken tijdens de NOT in de Jaarbeurs. EduHintOVD is hier met alle lesmethodes aanwezig van 22 tot en met 26 januari met een stand in hal 01 (D120).

Op woensdagmiddag om 16 uur brengen we graag met u een toost uit om de nieuwe naam feestelijk in te luiden. We nodigen u hiervoor van harte uit bij ons in de stand.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners