Nieuws
09 april 2019

SupplyStack haalt 5 miljoen op voor EU-groei

SupplyStack heeft tijdens een serie A-financieringsronde vijf miljoen euro opgehaald. Investeerders zijn Participatiemaatschappij Vlaanderen, het Nederlandse Mainport Innovation Fund en bestaande investeerder Fortino Capital. Het Antwerpse bedrijf wendt de investering aan om nieuwe Europese markten te veroveren.

SupplyStack, opgericht in 2013, maakt transportorders van b2b-organisaties inzichtelijk. Dit doet het door spelers, systemen en data samen te brengen. Het bedrijf wil supply chains voorspellend, datagestuurd, geautomatiseerd en geoptimaliseerd maken. Het bedient klanten als Sony, Umicore, DHL, Duracell en Atlas Copco.

Dankzij de nieuwe investeringsronde wil SupplyStack groeien. Dit gebeurt niet alleen in de landen waar het reeds aanwezig is, maar het richt zijn pijlen ook op nieuwe Europese markten. ‘Via de investering van vijf miljoen euro willen we ons uiteindelijke doel behalen: onze klanten de nodige tools aanbieden om hun klanten centraal stellen en zo de supply chain om te vormen tot een concurrentievoordeel’, aldus Nick Poels, ceo van SupplyStack.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners