Nieuws
17 juni 2020

Topman SAP: klanten nerveus over voorraadketen

De zorg over het instandhouden van de voorraadketen (supply chain) tijdens de coronacrisis met al zijn lockdowns is voelbaar in veel directiekamers. Dat merkt Christian Klein, topman van SAP, in zijn gesprekken met klanten. Vandaar dat het Duitse enterprise resource planning (erp)-softwareconcern met een aantal initiatieven komt waarmee zij hun supply chain kunnen versterken en verduurzamen.

Topman Klein vertelde tijdens een persconferentie op het deze week gehouden online-evenement Sapphire Now dat tot nu toe de SAP-systemen van klanten ('400.000: zij runnen de wereldeconomie') tijdens de Covid-19-pandemie stabiel zijn gebleven. Desondanks maken de ceo's van die bedrijven zich elke dag druk over de vraag of hun supply chains niet verstoord worden door de lockdowns tijdens deze coronacrisis. 'De supply chain staat momenteel bovenaan hun prioriteitenlijst. Ze willen ook weten hoe hun voorraadketen snel is aan te passen op het moment er alleen in eigen land of regio kan worden geproduceerd.'

SAP komt daarom met initiatieven gericht op het versterken en verduurzamen van hun voorraadketen. Zo gaat het erp-concern onder de noemer Industry Cloud specifieke cloud-oplossingen leveren voor afzonderlijke sectoren, gebaseerd op zijn Business Technology Platform-portfolio.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners