Nieuws
30 juni 2020

Infor haalt Dutch Flower Group binnen voor M3 ERP

Dutch Flower Group (DFG), een van 's werelds grootste bloemen- en plantenhandelaren, heeft Infor CloudSuite M3 ERP geselecteerd voor zijn dochterondernemingen Bloom - Green Partners, Van Dijk Flora, SuperFlora en JZ Flowers. Dit softwarepakket voor enterprise resource planning (erp) vervangt de huidige oplossingen Microsoft Dynamics Navision en Exact Globe.

DFG opereert in een competitieve markt die snel digitaliseert en te maken heeft met unieke complexiteit, zoals de grote verscheidenheid aan bloemen die beschikbaar is voor het samenstellen van boeketten. Om die reden is it-modernisering cruciaal. De huidige erp-oplossingen van het familiebedrijf, die aan het begin van deze eeuw zijn aangeschaft, voldoen niet meer aan de nieuwe eisen op het gebied van automatisering.

Zo wil DFG meer bedrijfsprocessen automatiseren en verder met elkaar integreren over afdelingen heen. Ook het gebruik van Excel-sheets moet omlaag, net als dat van alternatieve oplossingen die her en der circuleren. Verder is er behoefte aan financiële en rapportageflexibiliteit.

It-directeur Michel van Hout van DFG: ‘We willen een automatiseringsgraad van negentig procent realiseren en het handmatige werk verminderen. Uiteindelijk willen we naar een geïntegreerde logistieke en financiële erp-oplossing, die ons in staat stelt beter om te gaan met bedrijfsmiddelen, verspilling te verminderen en onze doorlooptijden te verbeteren.’

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png
Mediapartners