Online event

Interactief online programma

Parallel aan het programma op de vloer; SCALA en de informatiemarkt, zijn er allerlei digitale, interactieve mogelijkheden. Via de nieuwe, online omgeving kun je sessies volgen via live streaming, afspraken maken met exposanten en presentaties later terugzien. Je kunt ICT & Logistiek volledig digitaal ervaren.

 

Meer over het nieuwe concept

Gebruik de online omgeving

Om kennis te vergaren of te netwerken hoef je niet op de beursvloer aanwezig te zijn!  Deze nieuwe digitale omgeving brengt bezoekers en exposanten samen, ook voorafgaand aan het event. Log in, bekijk webinars en seminars live en maak afspraken met exposanten. Inloggen gaat gemakkelijk met het badgenummer dat je van ons hebt gekregen in je bevestigingsmail na registratie. Er zijn geen kosten verbonden aan het downloaden en gebruiken van de app.

Hoe werkt het?

 1. Registreer je voor de beurs en log in
  Log in met het badgenummer dat je in de bevestigingsmail van ons hebt ontvangen.
 2. Wij zoeken naar geschikte matches
  Je ontvangt persoonlijke aanbevelingen voor webinars, presentaties in SCALA en relevante exposanten.
 3. Waardeer onze aanbevelingen
  Selecteer de aanbevelingen die je wilt toevoegen aan je programma, leg voorafgaand aan het event contact met relevante exposanten en plan alvast afspraken in voor een live of online sessie.
 4. Stel jouw persoonlijke programma vooraf samen
  Je bent optimaal voorbereid voor het event, aangezien je voorafgaand al de sessies kunt bekijken, inplannen en je vragen aan relavante exposanten kunt stellen.

Vanaf 19 oktober is de online omgeving te gebruiken en kun je beginnen met netwerken. Indien je geregistreerd bent, ontvang je van ons hierover de nodige informatie.

Nog niet geregistreerd?

Om gebruik te maken van alle voordelen van de online omgeving van ICT & Logistiek, dien je je eerste te registreren voor het event.

Nu registreren