Programma ICT&Logistiek 2023


Volop debat over logistiek

Het programma van ICT&Logistiek 2023 is rijker gevuld dan ooit. Volledig nieuw zijn de debatten die de Vereniging Logistiek Management (VLM) op de eerste beursdag organiseert. Deze gaan over het belang van de logistieke sector voor Nederland, de uitdagingen op de logistieke arbeidsmarkt en de technologie als succesfactor in e-commerce.

In samenwerking met:


Logistieke speeddate van JLN

Met de ‘Logistieke speeddate’ op 8 november brengt Jong Logistiek Nederland (JLN) op een slimme, leuke en gezellige manier bedrijven, studenten en young professionals bij elkaar. Het is dé kans om op een laagdrempelige en efficiënte manier 1-op-1, 10 minuten in gesprek te gaan met verschillende logistieke bedrijven.

In samenwerking met:

Extra aandacht voor cybersecurity en start-ups
Er is dit jaar ook extra aandacht voor het thema cybersecurity met een Cybersecurity Plein én er is een speciaal Startup Plein, waar je alles te weten komt over de laatste innovaties.


TLN-tours
Daarnaast staan de TLN-tours van Transport & Logistiek Nederland (TLN) ook dit jaar op het programma. De tours zijn onder andere gericht op kantoor en planning, voertuig, fleetmanagement en telematica en warehousemanagement. Ook zijn er specifieke tours voor studenten en adviseurs.

In samenwerking met:

Lees alles over de TLN-tours

Benieuwd naar het volledige programma?

Wanneer er nieuwe sessies, sprekers, tours of andere programmaonderdelen definitief zijn, maken we dat op deze pagina bekend.

Houd daarvoor ook onze LinkedIn- en Twitterpagina in de gaten.

Ben je benieuwd naar wie er deelnemen aan ICT&logistiek 2023?

Bekijk deelnemers 2023

Op de hoogte blijven van ICT&Logistiek?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang vanaf september 2 keer per maand het laatste nieuws over ICT&Logistiek!


    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de ICT & Logistiek nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.