Slimstock Theater

 Deelname is de garantie voor een effectief bezoek aan de beurs ICT&Logistiek!

Als supply chain professional wil jij natuurlijk bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen, trends en software. We nemen je hierin mee op een laagdrempelige en interactieve manier tijdens ons Slimstock Theater. Zo wisselen we nuttige kennis met elkaar uit en helpen we elkaar verder in het optimaliseren van de supply chain!

Prikkelende topics

Tijdens het theater bieden we een leuke mix van uiteenlopende sessies over nieuwe technologie zoals Machine Learning, S&OP, groothandel, food en retail. Dagvoorzitter Harm Beerens neemt je mee in de verschillende presentaties die voor iedere supply chain professional of Slim4-gebruiker interessant zijn. Sluit bijvoorbeeld aan bij de presentatie van ING of Majestic, of leer meer over hoe deep learning kan helpen bij het optimaliseren van voorraad in een complexe omgeving.

Met 12 gevarieerde sessies voor elke branche zit er voor jou zeker wat tussen. Schrijf je wel snel in en loop dit niet mis, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar!

Kop koffie met onze kenners

Heb je behoefte aan een goed gesprek met een lekkere bak koffie? Dan staan onze supply chain experts voor je klaar bij onze stand. We maken graag kennis met je en delen onze expertise op het gebied van voorraadoptimalisatie. Heb jij een vraagstuk waar je niet uitkomt? Dan denken we natuurlijk graag met je mee. Zien we je daar?

Registreer je nu gratis