Supply Chain Theater

Voor supply chain directeuren en managers is het jaarlijkse Supply Chain Theater dé plek om kennis en contacten op te doen in het vak. We presenteren de nieuwste inzichten, pragmatische methoden, handige tools en prikkelende praktijkvoorbeelden. Toegang is helemaal gratis! Schrijf je wel in, want vol = vol.

Registreer je nu gratis

Gevarieerd programma

Sprekers gaan in op actuele thema’s zoals supply chain planning, strategie, klantwaarde, supply chain financials, nieuwe businessmodellen, samenwerking met finance en commercie, IT-keuzes en duurzaamheid. Supply Chain Media presenteert de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen. Bovendien zijn er interessante optredens door ervaren supply chain directeuren van onder meer McDonald’s en Stedin. Tussen de sessies door is er volop ruimte om elkaar op te zoeken en te netwerken.

Toegang is gratis, maar reserveren noodzakelijk. In voorgaande jaren waren veel sessies snel volgeboekt.

Masterclass voor directeuren

Speciaal voor supply chain directeuren is er een Masterclass Supply Chain Management als regisseur van waarde, op woensdagmiddag 10 november van 16.00-18.00 uur.

We gaan in gesprek met verschillende senior supply chain directeuren over hoe zij hun supply chain strategie bouwen én uitvoeren. Hoe sturen zij horizontale processen aan? Hoe krijgen ze alle ketenpartners mee? Waar lopen ze tegenaan en hoe lossen ze dat op? Ofwel: hoe regisseren zij hun keten? Het publiek wordt uitgenodigd om actief deel te nemen in de discussie.

In het programma vind je meer informatie over de opzet en de gasten.

De masterclass is alleen toegankelijk voor directeuren van middelgrote tot grote bedrijven in industrie, handel en retail. 

Persoonlijk advies van experts

Naast het theater vind je de stands van BLMC en van Supply Chain Media. Hier kun je kennismaken met de experts en in gesprek gaan over je eigen vraagstukken.

Registreer je nu gratis

Het Supply Chain Theater is een initiatief van:

Bureau voor supply chain advies en implementatie

Uitgever van onder andere Supply Chain Magazine