TLN Tours

 Deelname is de garantie voor een effectief bezoek aan de beurs ICT&Logistiek!

De TLN tours zijn bedoeld voor personen die betrokken zijn bij inzet (aanschaf en vervangen) van ICT middelen bij logistieke organisaties. De tours geven in een korte tijd een beeld van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen bij de verschillende leveranciers.

De TLN Tour is een 1-op-1-sessie. Meld je bij de stand van TLN voor meer informatie.

Tour 1: TMS

Bij de eerste TLN tour ligt de focus ligt op automatisering “binnen de 4 muren” (TMS/planning) Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van Transport Management Sytemen, Advanced Planning systemen, platforms en control towers. Deelname aan deze tour geeft u een goed beeld hoe de systemen en processen zich op de planningsafdeling van uw bedrijf gaan ontwikkelen de komende jaren.

Tour 2: FMS

De tweede TLN tour heeft focus op “buiten de 4 muren” (FMS/asset management). Deze TLN tour richt zich met name op de chauffeur en zijn voertuig (inclusief laadeenheid). Hoe ondersteunen systemen de activiteiten van de chauffeur, hoe houden we controle op de positie, conditie van het voertuig en status van de lading?

TLN deelt geen gegevens van de deelnemers aan de tour met de ICT leveranciers. De welbekende TLN Tours op ICT & Logistiek, worden dit jaar georganiseerd in samenwerking met DALTI dé vereniging van IT leveranciers (www.dalti.nl).