Op- en afbouw

For English, click here.

Opbouw

Om uw opbouw/demontage bij de Jaarbeurs zo soepel mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u vriendelijk uw voertuig alvast via het Voertuig Registratie Systeem (VRS) te registreren en een tijdsslot te reserveren.


Reserveer in dit systeem een tijdvak om te laden of te lossen. Zijn er logistieke services besteld, bijvoorbeeld assistentie met een heftruck, dan staan deze op het gekozen moment klaar. Iedereen kan dus direct doorrijden en aan de slag!Indien u op de Jaarbeurs locatie pas wenst te registreren, dan is dit ook mogelijk. U meldt zich op P2 en u verkrijgt hier een laad- en loskaart voor de hallen. Houdt dan rekening met eventuele langere wachttijd voor het laden en lossen.


U kunt vervolgens een beperkte tijd bij de hallen laden/lossen. 


Personenwagen en busjes max. 60 min.

Bakwagens max. 90 min.

Vrachtwagens max. 120 min.


Na het laden/lossen kunt u uw voertuig gratis parkeren op P2.


NB: Er mogen geen vrachtwagens of losgekoppelde trailers op het parkeerterrein achtergelaten worden. Deze zullen worden verwijderd en de kosten hiervan zullen worden doorberekend. Parkeren van vrachtwagens tijdens beursdagen kan op de volgende locaties:

•           De Vlampijpstraat, Tractieweg en Gietijzerstraat op bedrijventerrein Cartesiusweg

•           Bedrijventerrein Lage Weide

•           Bedrijventerrein Kanaleneiland-Zuid

 

Deze procedure geldt ook voor de afbouw. Let op: dit is niet van toepassing op de 1e dag afbouw. Hierbij is het alleen mogelijk op de Jaarbeurslocatie te registreren. 

Opbouwtijden
Zondag 26 november 2017 - 07.00 - 22.00 uur
Maandag 27 november 2017 07.00 - 18.00 uur

Exposanten met een comfortpakket kunnen op maandag 27 november vanaf 12.00 hun stand inrichten.

Houden

Tijdens beursdagen kunt u gebruik maken van P1 t/m P4. Let op: op P1 is er zeer beperkt plaats. Het kan voorkomen dat dit terrein vroegtijdig vol is. We verzoeken u uw auto dan op de overige terreinen te parkeren. Houdt de borden en tekstkarren in de buurt van de Jaarbeurs goed in de gaten. Deze geven de vrij plaatsen per terrein aan. Op donderdag 30 november wordt een groot gedeelte van P1 vrijgehouden t.b.v. de afbouw. Dit terrein is dan niet beschikbaar voor parkeren. Dit terrein is pas na afloop beurs toegankelijk voor het afbouwverkeer.

Afbouw

Op donderdag 30 november is het overdag niet mogelijk om bij hal 1 t/m 4 te parkeren.

Exposanten die de gehele dag op de beurs aanwezig zijn en na afloop met de eigen auto/busje ook afbouwen, kunnen zich op vertoon van een exposantenpas reeds tussen 7:00 en 13.00 uur melden op P2. Direct na afloop van de beurs worden eerst personenwagens en busjes bij de hallen toegelaten. Bij het verlaten van P2 ontvangt u een laad- en loskaart waarmee u bij de hallen kunt komen.

Leveranciers, stand bouwers en groot vrachtverkeer kunnen zich vanaf 15:00 melden bij de Utrechtse Bazaar (Navigatie: Taatsendijk 6, Utrecht) voor een laad- en loskaart. Zodra er ruimte is bij de hallen wordt vanaf de Utrechtse Bazaar het afbouwverkeer naar de hallen begeleid. Bij het verlaten van het terrein ontvangt u een laad- en loskaart waarmee u bij de hallen kunt laden en lossen.

 

NB: voertuigen die geen geldige laad- en loskaart hebben worden niet bij de hallen toegelaten. 

Afbouwtijden
Donderdag 30 november 2017 18.00 - 24.00 uur
Vrijdag 1 december 2017 07.00 - 17.00 uur

Hoofdmediapartner
logistiekprofs.jpg
Mediapartners